Libnet.ro
UNICEF

10:30

Dino din nou in carti?

Auto Ro Auto Ro,
 Dino din nou in carti?

Evalueaza daca va construi o versiune moderna a masinii sale sportive Dino din anii 1960, dar acest lucru nu se poate intampla imediat din cauza temerilor ca ar disipa din exclusivitatea marcii. continuă pe Auto Ro

Comisia parlamentara de ancheta va cere din nou Parchetului General dosarul privind alegerile din 2009

Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 a decis prin vot, joi, sa solicite din nou Parchetului General o copie a dosarului in care procurorii au facut cercetari cu privire la posibilitatea fraudarii acestor alegeri, dosar care a fost clasat, informeaza Agerpres.

Comisia de ancheta solicita din nou Parchetului o copie a dosarului alegerilor din 2009

Comisia parlamentara de ancheta privind alegerile prezidentiale din 2009 a decis prin vot, joi, sa solicite din nou Parchetului General o copie a dosarului in care procurorii au facut cercetari cu privire la.

OMV Petrom a anuntat ca va vinde, din nou, zacaminte detinute in Romania

OMV Petrom anunta oficial, joi, ca va vinde, din nou, zacaminte detinute in Romania. Compania de titei si gaze a initiat o noua runda de vanzari, dupa ce la 1 august a transferat 19.

Cristian Pomohaci, din nou in haine preotesti. Ce mesaje i-au transmis enoriasii

Cristian Pomohaci a surprins pe toata lumea cand a imbracat din nou haina preoteasca, dupa ce a fost exclus din biserica. Oamenii au reactionat imediat cand au vazut imaginile. Pe una dintre.

Consiliul Bursei, convocat din nou pentru contractul lui Sobolewski

Consiliul Bursei de Valori Bucuresti BVB) este convocat, astazi, la o noua sedinta cu prezenta fizica, intre punc and 172;tele de pe ordinea de zi gasindu-se, din nou, prelungirea mandatului de director general al polonezului Ludwik Sobolewski, care se incheie pe 21 august.

Liviu Dragnea, din nou in vacanta. Deciziile cruciale luate de liderul PSD inainte de o noua saptamana de concediu

Liviu Dragnea a plecat din nou in vacanta. Anuntul vine dupa ce presedintele PSD a participat luni, la o sedinta a coalitiei de guvernare, insa a refuzat sa faca declaratii la finalul.

Doua din membrele trupei Pussy Riot, au fost arestate din nou de autoritatile ruse (FOTO)

Noi probleme pentru controversata trupa rusa de punk Pussy Riot. Doua din membrele formatiei devenita celebra pentru protestele impotriva presedintelui Vladimir Putin au fost din nou arestate de.

Edith Gonzalez poate zambi din nou. A reusit sa triumfe in lupta cu cancerul

Una dintre cele mai indragite actrite de telenovele din lume, Edith Gonzalez, a trecut prin cea mai dificila perioada din viata ei de cand a fost diagnosticata cu cancer de col uterin. Actrita de.

Londra din nou SUB TEROARE! Atac in urma cu putin timp

Trei persoane au fost ranite la Londra cu o substanta neidentificata care a fost expediata intr-un plic intr-un restaurant din Borough Market, anunta The Telegraph. Politia, ambulanta si.

Debutul lui Neymar la PSG ar putea fi din nou AMANAT

Federatia Franceza de Fotbal FFF) nu a primit documentele necesare pentru inregistrarea transferului lui Neymar de la FC Barcelona, debutul fotbalistului la PSG fiind pus in dificultate din aceasta.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2835 seconds )