Libnet.ro
UNICEF

08:45

Porsche AG si filiala din SUA sunt anchetate de procurorii germani pentru frauda

Auto Ro Auto Ro,
Porsche AG si filiala din SUA sunt anchetate de procurorii germani pentru frauda

Parchetul din Stuttgart a declarat ca angajatii producatorului german de masini sportive Porsche AG si filiala sa din S. au fost anchetati pentru presupusele fraude si publicitate falsa referitoare la emisiile de motorina, anunta Automotive News. continuă pe Auto Ro

Trump l-a abordat direct pe Putin pe tema amestecului Rusiei in alegerile din SUA

Presedintele american Donald Trump l-a abordat direct pe omologul sau rus, Vladimir Putin, pe tema presupusului amestec al Rusiei in alegerile din SUA, a declarat ieri ambasadoarea Statelor Unite la ONU, Nikki Haley, televiziunii CNN.

Trump l-a abordat direct pe Putin pe tema amestecului Rusiei in alegerile din SUA (ambasadoare)

Presedintele american Donald Trump l-a abordat direct pe omologul sau rus Vladimir Putin pe tema presupusului amestec al Rusiei in alegerile din SUA, a declarat sambata ambasadoarea Statelor Unite la ONU, Nikki Haley, televiziunii CNN, potrivit Agerpres.

Oficial american: Toata lumea stie ca Rusia s-a implicat in alegerile prezidentiale din SUA

Nikki Haley, ambasadorul Statelor Unite la ONU, a facut, sambata, declaratii extrem de dure la adresa Rusiei, pe care o acuza ca s-a implicat in alegerile din SUA, la fel cum a facut-o si pe alte continente, intr-o maniera prin care incearca sa induca haos.

SITUATIE ALARMANTA: Aproximativ 500.000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare

Aproximativ 500. 000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare. Reprezentantii ministerului Sanatatii dau insa asigurari ca dozele achizitionate recent.

Aproape 500.000 de copii din Romania sunt nevaccinati

Aproape 500. 000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare, potrivit news. ro.

Aproape 500.000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu unul sau mai multe produse din programul national de imunizare

Aproape 500. 000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare. Andreea Popescu, purtator de cuvant al Ministerului Sanatatii pe probleme de vaccinare, sustine ca dozele achizitionate recent de minister vor acoperi pe deplin necesarul si ca pana la sfarsitul acestei luni va fi distribuita medicilor de familie o cantitate suplimentara de 420. 000 de doze de vaccin BCG, care va asigura necesarul pentru o perioada de cel putin un an, iar de luni vor fi livrate peste 330. 000 de doze de vaccin ROR, potrivit News. ro.

Aproape 500.000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu unul sau mai multe produse din programul national de imunizare

Aproape 500. 000 de copii din Romania sunt nevaccinati cu produse din programul national de imunizare. Andreea Popescu, purtator de cuvant al Ministerului Sanatatii pe probleme de vaccinare,.

Putin si Trump au discutat despre presupusa legatura a Rusiei in alegerile din SUA. Care a fost REPLICA liderului rus

Donald Trump si Vladimir Putin au discutat despre problema presupusului amestec ilegal al Rusiei in scrutinul prezidential din Statele Unite, dar liderul rus a negat orice actiune de acest fel, potriovit.

Faze Tari: S-a inventat ciocolata care se trage pe nas; O actrita pierde roluri pentru ca este prea sexy; Patru rate din SUA au fost arestate pentru vagabondaj dupa ce au iesit din propriul lor perimetru

O armata' compusa din 1. 000 ,,Zombies' au protestat in mod inedit pe strazile din Hamburg, inainte de G200. Parca desprinsi din. Bratul lung al legii: momentul amuzant in care un politist prinde un hot. Cand s-a vorbit despre.

Ce au gasit europarlamentarii in Sicilia, acolo unde mii de romance din agricultura sunt abuzate

Sunt cateva miide romance care sunt tinute in conditii de sclavie in Sicilia. Nu doar ca sunt exploatate prin munca, sunt si frecvent supuse abuzurilor sexuale. Parlamentul European .

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )