Libnet.ro
UNICEF

10:45

VIDEO Noul Renault Megane R.S., premiera mondiala la Frankfurt. Reinventarea unei sportive pur-sange

Hotnews Hotnews,
 VIDEO Noul Renault Megane R.S., premiera mondiala la Frankfurt. Reinventarea unei sportive pur-sange

Renault Megane R. primeste o noua generatie, are acum cinci usi in loc de trei, un motor de 1,8 litri in loc de 2,0 litri, exista optiunea de a avea si transmisie automata cu dublu ambreiaj 6 trepte, EDC) cu functie Launch Control, pe langa cutia de viteze manuala cu sase trepte oferita pana acum si disponibila in continuare). Asadar, avem in fata un Renault Megane R. complet nou, prezentat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Frankfurt 12-24 septembrie) si disponibil in Romania din primul trimestru al anului 2018. continuă pe Hotnews

Teaser- Mitsubishi e-EVOLUTION, premiera mondiala la Salonul Auto de la Tokyo

Mitsubishi Motors va prezenta la cea de-a 45-a editie a Salonului Auto de la Tokyo noul concept Mitsubishi e-EVOLUTION. Cea de-a 45-a editie a Salonului Auto de la Tokyo, este una cu totul deosebita pentru Mitsubishi Motors un eveniment de referinta, la care producatorul japonez va prezenta, in lumina noilor circumstante ce inaugureaza o noua era a cresterii pe termen lung si a dezvoltarii durabile, in premiera mondiala noul concept: Mitsubishi e-EVOLUTION CONCEPT.

VIDEO Premiera mondiala pentru Ford EcoSport fabricat in Craiova. Prezentare de la Frankfurt

Ford EcoSport fabricat in Craiova, cu facelift, a fost dezvaluit la Salonul Auto de la Frankfurt 12-24 septembrie) si se vrea o masina superioara lui B-MAX, care a iesit din productie, atat din perspectiva tintelor de vanzari, cat si prin prisma dotarilor si optiunilor de personalizare. Uzina din Craiova devine si una producatoare de modele Ford Performance cu aceasta ocazie, din moment ce EcoSport are o versiune cu tenta sportiva denumita ST-Line. Demararea productiei de serie a lui Ford EcoSport in uzina de la Craiova este programata pentru data de 12 octombrie 2017, iar masina de la salonul auto face parte din primele unitati fabricate pentru a roda uzina pentru noul model. Uzina din Romania va produce acest model pentru piata europeana, iar pentru a-l fabrica in Craiova Ford a investit 200 milioane euro.

VIDEO Conceptul Renault Symbioz ne da indicii despre automobilul electric, autonom si conectat al anului 2030

Renault are la Salonul Auto de la Frankfurt 12-24 septembrie) conceptul Renault Symbioz, un exercitiu excentric de imaginatie despre cum ar putea arata realitatea anului 2030. Masina este electrica si autonoma, dar lucrul cu adevarat special este ca poate fi integrata cu locuinta si adusa, la propriu, in sufragerie. In caz de pana de curent ar putea fi folosita pe post de sursa de energie electrica pentru mai multe zile.

Noul Renault Koleos obtine 5 stele la testele EuroNCAP

Noul KOLEOS beneficiaza de experienta Renault in domeniul sigurantei. Atat sistemele de siguranta pasiva, incluse in echiparea standard, cat si structura solida a vehiculului, permit noului model sa obtina un maxim de 5 stele la testele independente Euro NCAP. In domeniul sigurantei active, echiparea de baza a noului SUV este intarita de sisteme de asistenta pentru condus ADAS) de ultima generatie.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2064 seconds )