Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ford incepe la Craiova productia europeana a noului SUV EcoSport

Auto Ro Auto Ro,
Ford incepe la Craiova productia europeana a noului SUV EcoSport

Ford lanseaza oficial productia noului Ford EcoSport, la Fabrica Ford de la Craiova, pe fondul cererii in crestere a clientilor din acest segment, aducand noi locuri de munca in Europa. Versiunea restilizata a lui EcoSport ofera un interior mai sofisticat, un puternic si eficient motor diesel Ford EcoBlue de 1. 5 litri, sistemului Intelligent All Wheel Drive si o versiune sportiva ST-Line. continuă pe Auto Ro

Tot mai apropiati? Presedintele Iohannis si premierul Tudose impreuna la lansarea noului model Ford la Craiova

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose participa joi la lansarea noului model Ford EcoSport care va avea loc la Uzina Ford din Craiova. Evenimentul va incepe de la ora 10,00. Purtatorul de.

Presedintele Iohannis si premierul Tudose, la Craiova, la lansarea noului model Ford

ACTUALIZARE 10:37 Presedintele Klaus Iohannis a sosit la Craiova Presedintele Klaus Iohannis a sosit la Craiova, unde va participa, alaturi de premierul Mihai Tudose, la lansarea celui mai nou model al companiei Ford, transmit televiziunile de stiri. ----------- Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose participa astazi la lansarea noului model Ford EcoSport care va avea loc la Uzina Ford din Craiova.

Presedintele Iohannis si premierul Tudose, la Craiova, la lansarea noului model Ford

Presedintele Klaus Iohannis si premierul Mihai Tudose participa astazi la lansarea noului model Ford EcoSport care va avea loc la Uzina Ford din Craiova.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )