Libnet.ro
UNICEF

11:00

VIDEO/FOTOGALERIE Ford EcoSport de Craiova se prezinta. Are si 44. Premiera la Frankfurt

Hotnews Hotnews,
 VIDEO/FOTOGALERIE Ford EcoSport de Craiova se prezinta. Are si 44. Premiera la Frankfurt

Ford EcoSport primeste pentru piata europeana o versiune substantial restilizata fata de modelul comercializat pana acum, restilizare care coincide cu intrarea in productie a masinii in uzina Ford din Craiova. Masina preia interiorul noului Ford Fiesta, are inclusiv o echipare ST-Line cu tenta sportiva, iar unele motorizari pot avea si tractiune 44 permanenta All Wheel Drive AWD). Asadar, inlocuitorul lui Ford B-MAX in uzina Ford din Craiova este o masina mai complexa din punctul de vedere al echipamentelor oferite, iar potentialul de a depasi vanzarile lui B-MAX in primul an complet de vanzari 2018) este foarte mare. continuă pe Hotnews

FOTO VIDEO Ford EcoSport Noul SUV care va fi produs la Craiova

Adio B-MAX, bun venit EcoSport. cam asa stau lucrurile la fabrica Ford de la Craiova. Sau daca doriti un o abordare tabloida. iata noua masina nationala!.

La Ford Craiova, B-Max iese din productie, fiind inlocuit de Ford EcoSport

Ford a dezvaluit astazi noul SUV subcompact Ford EcoSport, model care le va oferi clientilor din Europa spre finalul acestui an un nivel superior de versatilitate si capabilitati de top, un design exterior mai rafinat si tehnologii sofisticate. Noul Ford EcoSport poate fi acum cu sistemul de tractiune integrala Intelligent All Wheel Drive, care imbunatateste tractiunea si aderenta pe sosea si in afara acesteia. Sistemul poate fi combinat cu avansatul motor diesel EcoBlue de 1,5 litri care dezvolta pana la 125 CP si un nivel optimizat al emisiilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2232 seconds )