Libnet.ro
UNICEF

21:45

VIDEO/FOTOGALERIE Ford a prezentat noua generatie Fiesta. Modelul are si o versiune Vignale, dar si una crossover

Hotnews Hotnews,
 VIDEO/FOTOGALERIE Ford a prezentat noua generatie Fiesta. Modelul are si o versiune Vignale, dar si una crossover

Ford a prezentat la Koln cea de-a saptea generatie a modelului de clasa mica Ford Fiesta, care dispune acum de noi versiuni, inclusiv o varianta cu accente premium, Vignale, o versiune crossover, numita Active, si o varianta sportiva, denumita ST-Line. Aceasta filosofie, cu patru versiuni ale aceluiasi model cea standard si cele trei variante derivate) va fi aplicata mai multor modele Ford de acum incolo. Ford spune ca Fiesta devine modelul de clasa mica ce cuprinde cele mai multe tehnologii, un exemplu fiind sistemul de detectare a pietonilor, care poate ajuta la evitarea coliziunilor pe timp de noapte. Noua Fiesta va fi lansata in iulie. continuă pe Hotnews

(P) O noua generatie de motoferastraie pentru casa

Pe piata romaneasca a fost lansata o noua generatie de motoferastraie STIHL dedicata muncilor casnice. Noul motoferastrau MS 180 C-BE este o unealta gandita in jurul utilzatorului casnic pentru ca ofera mai multa putere, fata de modelul initial. Motorul este mai puternic, consumului de combustibil a fost redus cu 20%, emisiilor poluante cu 70%. iar nivelul vibratiilor cu 30%.

Vanzarile modelului fabricat de Ford la Craiova au scazut cu peste 10% in primele zece luni

Vanzarile Ford in Europa au crescut cu 6%, in special datorita SUV-urilor marcii, in timp ce modelul B-MAX fabricat la Craiova are un an slab, gasindu-si sub 35. 000 de clienti. Ford a vandut in Europa 1,28 milioane de masini intre ianuarie si octombrie, Marea Britanie fiind cea mai mare piata. Pe 29 noiembrie Ford va lansa noua generatie Fiesta si va prezenta o serie de alte noutati la un eveniment la Koln.

VIDEO/FOTOGALERIE Primele impresii de la volanul Dacia Sandero SCe 75 si Dacia Duster dCi 110 EDC

Pentru a doua generatie Sandero si Logan a venit vremea unui facelift consistent, cu mari pasi inainte pentru Dacia motor nou, lumini de zi cu LED, camera video pentru marsarier, claxon pe volan. Iar cel mai de succes automobil produs vreodata in Romania, Dacia Duster, a primit o cutie de viteze moderna, cu dublu ambreiaj. Am mers in Croatia pentru a testa toate aceste noutati si iata primele impresii, mai jos.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )