Libnet.ro
UNICEF

16:15

Ford a anuntat preturile lui Puma pentru Romania

Adevărul Adevărul,
Ford a anuntat preturile lui Puma pentru Romania

Ford Romania a anuntat lista oficiala de preturi pentru noul Ford Puma, model fabricat exclusiv in fabrica Ford de la Craiova. in versiunea standard Titanium, Ford Puma poate fi achizitionat la un pret special de lansare de 16. 500 euro cu TVA inclus, redus de la 20. 250 de euro. Text - Dragos Craiovan. continuă pe Adevărul

Ford anunta preturile modelului Puma, fabricat la Craiova

Ford Puma, model SUV fabricat la Craiova, are un pret de lansare de 16. 500 euro cu TVA pana la finalul anului, pentru motorizarea de 1 litru benzina 125 CP EcoBoost, echiparea standard Titanium. Pretul de pornire fara discount este de 20. 200 euro cu TVA.

Klaus Iohannis a votat la prezidentiale: Am votat pentru Romania normala

Presedintele Klaus Iohannis a declarat ca a votat pentru o Romanie normala. Este o zi extrem de importanta pentru Romania, dar recunosc ca si pentru mine personal. Am.

ALEGERI PREZIDENTIALE 2019 Ministrul Lucian Bode: Am votat pentru Romania normala si pentru un viitor bun pentru toti. Presedintele da directia

Ministrul Transporturilor, Lucian Bode, a votat, duminicadimineata, in localitatea natala, Zalau. Bode a declarat la iesirea de la urne ca a pus stampila de vot cu credinta ca Romania se poate.

Agentia de rating Fitch a publicat rezultatele pentru Romania: cum sta tara noastra

Fitch Ratings a confirmat vineri ratingurile pentru datoriile pe termen lung in valuta si moneda locala ale Romaniei la BBB minus, perspectiva asociata pentru ambele calificative fiind stabila, se arata intr-un comunicat al agentiei de.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2047 seconds )