Libnet.ro
UNICEF

11:00

Nissan Leaf porneste de la 33.990 Euro cu TVA n Romnia, rival pentru Volkswagen e-Golf

Hotnews Hotnews,
 Nissan Leaf porneste de la 33.990 Euro cu TVA n Romnia, rival pentru Volkswagen e-Golf

A doua generatie a masinii electrice Nissan Leaf este comercializata oficial si in Romania prima generatie nu a fost), iar pretul de pornire este de 33. 990 Euro cu tot cu TVA, a anuntat Nissan Romania, Joi, 3 Mai, cu ocazia unei prezentari a masinii in avanpremiera pentru presa si potentiali clienti. Nissan Leaf este cea mai bine vanduta masina electrica din lume, iar principalul sau concurent pe piata este Volkswagen e-Golf. Bateria standard cu care vine noul Nissan Leaf are o capacitate de 40 kWh, urmand ca pe final de 2018 sa inceapa si livrarile pentru o versiune cu baterie mai mare si motor mai puternic. continuă pe Hotnews

Nissan Leaf, rival pentru Volkswagen e-Golf. Ce pret are masina care este de acum comercializata oficial si in Romania

A doua generatie a masinii electrice Nissan Leaf este comercializata oficial si in Romania, iar pretul de pornire este de 33. 990 Euro cu tot cu TVA, a anuntat Nissan Romania. Nissan Leaf este un redutabil.

Noua generatie Nissan Leaf a ajuns in Romania

Cea mai recenta generatie a celui mai vandut vehicul electric cu zero emisii Noul LEAF va fi lansata in Romania in luna iunie a acestui an si va avea preturi cuprinse intre 22. 900 si 27. 900 Euro prin Rabla si Rabla Plus.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )