Libnet.ro
UNICEF

17:01

Aceasta este cea mai ieftina versiune Duster. Cat costa si cand poti sa o comanzi?

B1 B1,
Aceasta este cea mai ieftina versiune Duster. Cat costa si cand poti sa o comanzi?

Noile preturi din gama Dacia Duster ii speriasera pe romani. Cel mai acccesibil SUV avea un pret de pornire de peste 15. 000 de euro. Dar apare un nou motor care salveaza reputatia modelului romanesc. continuă pe B1

Cea mai ieftina salata. Cum faci ardeii copti perfecti, de ce nu se spala legumele si cat otet se pune ca sa fie deliciose

O salata delicioasa, care insoteste aproape orice fel de mancare, se prepara numaidecat. Ardeii copti, una dintre cele mai fine salate romanesti, sunt deliciosi daca sunt gatiti dupa reteta regretatului gastronom Radu Anton Roman.

Locul unde se ascunde Sarpele Rau. De ce este cea mai temuta reptila din Romania

Sarpele rau, reptila care poarta aceasta denumire in mod nemeritat, spun specialistii, intrucat nu este veninoasa, este intalnit cel mai adesea in zona protejata Capul Dolosman. Reptila a mai fost intalnita si in alte zone din Dobrogea.

El este romanul care incaseaza cea mai mare pensie din Romania: Un fost procurorur comunist si comandat de penitenciar incaseaza circa 15.000 de euro

Gheorghe Balasoiu, fost procuror comunist si fost comandat al Penitenicarului Colibasi, este romanul care incaseaza cea mai mare pensie. Conform unui raspuns al Ministerului Muncii, la solicitarea liberalului Fl.

Soprana din Bulgaria, in Cartea Recordurilor. Cum suna cea mai puternica voce de pe planeta

Soprana bulgara Smilyana Zaharieva a ajuns in Cartea Recordurilor, dupa ce a inregistrat performanta de a atinge 113,8 decibeli. Dupa ce a stabilit acest record, artista este considerata cantareata cu cea mai puternica voce din lume. Smilyana Zaharieva, prima cantareata care inregistreaza o asemenea intensitate in conditii verificabile de Cartea Recordurilor Smilyana Zaharieva este bulgaroaica .

Cea mai mare pensie de serviciu platita in Romania: 73.890 de lei brut

Cea mai mare pensie de serviciu platita de Casa Nationala de Pensii Publice este de 73. 890 de lei brut si apartine unui fost magistrat. Datele au fost comunicate de Ministerul Muncii la o interpelare a deputatului PNL Florin Roman.

Niciun 10 la Definitivat in Salaj. Care este cea mai mare nota si cati dascali au promovat

Rezultate Definitivat 2019 Salaj. Ministerul Educatiei Nationale a publicat notele cadrelor didactice care au sustinut, in urma cu o saptamana, Definitivatul.

Simona Halep a fost nominalizata pentru cea mai buna jucatoare a lunii iulie! Unde poate fi votata romanca

Luna trecuta a fost una exceptionala pentru cea mai buna jucatoare de tenis din Romania. Simona Halep a castigand in premiera turneul de la Wimbledon,.

GEORGIOS STASSIS PREIA CONDUCEREA PUBLIC POWER CORPORATION Seful Enel Romania va conduce compania cea mai mare de electricitate din Grecia

Inginerul Georgios Stassis, in prezent directorul general al Enel Romania, a fost propus sa preia conducerea Public Power Corporation PPC), cea mai mare companie de electricitate din Grecia, a anuntat, ieri, agentia nationala elena de presa, citata de Reuters si preluata de Agerpres.

Cea mai mare scoala privata din Ardeal cere 666.000 de euro de la stat pentru salarii. Taxa de scolarizare ajunge pana la 10.000 de euro la Transylvania College

Cea mai mare scoala privata din Ardeal si una dintre cele mai importante din Romania, Transylvania College, cere rectificarea bugetului general al municipiului Cluj-Napoca, in sensul acordarii catre institutie a 3 milioane de lei 666. 000 de euro) pentru salarizarea profesorilor, respectiv bunuri si servicii, conform legii.

Ce este un super-Pamant si de ce ar putea fi cea mai buna sansa a omenirii de a coloniza spatiul

In ultimul deceniu, astronomii au descoperit din ce in ce mai multe planete care au primit denumirea de Super-Pamant. Ce semnifica insa aceasta si de ce sunt aceste planete importante?.

ştiri din Auto

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3324 seconds )