Libnet.ro
UNICEF

19:45

Aston Martin lanseaza in Romania DBX. Cat costa SUV-ul (Galerie FOTO)

B1 B1,
Aston Martin lanseaza in Romania DBX. Cat costa SUV-ul (Galerie FOTO)

Aston Martin lanseaza in Romania DBX. Specialistii spun ca este cel maiversatil si accesibil model din segmentul SUV-urilor de lux Aston Martin. Alimentat de o noua versiune a caracteristicului motor. continuă pe B1

Aston Martin lanseaza in tara noastra primul sau SUV, modelul DBX

Aston Martin lanseaza in tara noastra primul sau SUV, modelul DBX. Modelul este preconizat sa propulseze brandul catre noi culmi la nivel mondial, potrivit unui comunicat de presa remis Redactiei noastre.

VIDEO Echipa Aston Martin Red Bull Racing a efectuat un pit stop istoric la 10.000 m altitudine, in gravitatie zero

Zero gravitatie, zero probleme pentru mecanicii echipei de Formula 1 Aston Martin Red Bull Racing. Dupa ce in acest sezon a doborat 3 recorduri de viteza la pit stop-urile terestre, Aston Martin Red Bull Racing a doborat un nou record, unul spatial, la altitudinea de 10. 000 de metri, gravitatie zero, la bordul Ilyushin Il-76 MDK, avionul de antrenament al astronautilor: un pit stop complet, realizat sub 20 de secunde, in gravitatie zero.

Palatul Bragadiru, la vanzare: cat costa faimoasa cladire din centrul Capitalei

Daca ti-ai dorit vreodata un palat, te vei bucura sa afli ca unul dintre cele mai faimoase din Romania a fost pus la vanzare. Este vorba de Palatul Bragadiru. Una dintre cele mai populare locatii de evenimente din Bucuresti este Palatul Bragadiru. Cladirea spectaculoasa se afla de mult timp in administratie privata, dar se pare .

Curs valutar BNR miercuri, 27 noiembrie: Cat costa euro si dolarul la casele de schimb

Banca Nationala a RomanieiBNR) emite un nou curs valutar, miercuri, 27 noiembrie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare efectuate in ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7792 lei in luna octombrie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de 4,7538 lei minim de 4,7472 .

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2122 seconds )