Libnet.ro
UNICEF

01:05

Dacia Duster si Renault Duster Care sunt diferentele?

B1 B1,
Dacia Duster si Renault Duster Care sunt diferentele?

Duster a devenit un produs global, cu un succes la care nici Dacia, nici Renault nu s-au asteptat. SUV-ul romanesc se comercializeaza pe anumite piete cu logo-ul Renault. Dar nu numai denumirea este diferita. Care. continuă pe B1

DISPAR Dacia Duster si Sandero: Mesaj ULUITOR pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

Dacia Duster si Dacia Sandero sunt doua din cele mai populare masini, motiv pentru care au fost mereu in topul preferintelor europenilor.

Dacia Duster, modelul revolutionar din viitor care iti va schimba parerea despre masina romaneasca

De la primele masini romanesti, s-au tot inventat pana acum tot felul de modele care mai de care. Pentru multa vreme, romanii au avut impresia ca primul autoturism romanesc a fost numit Marta, dupa care au urmat Dacia, Oltcit, ARO si multe altele. Dacia Duster, modelul revolutionar din viitor Cateodata, este bine sa gandesti mai .

Legea Pensiilor. Cum se pot cumula pensia si alte venituri. Care sunt conditiile

Legea pensiilor, care va intra in vigoare in anul 2021, va permite cumularea pensiei cu alte venituri precum cele salariale sau cele obtinute din activitati independente. Din momentul in care noua Lege a pensiilor va intra in vigoare, cea actuala nu va mai fi valabila. Iata care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesti .

ANM a emis mai multe avertizari cod galben. Care sunt judetele avertizate si ce fenomene meteo se asteapta

Meterologii vin cu vesti proaste la sfarsit de saptamana. ANM a emis mai multe avertizari cod galben de vreme rea. Asta inseamna ca vremea va fi capricioasa in mai multe regiuni din tara. ANM a emis un cod galben de vreme rea, valabil pana luni seara, 15 iulie, la ora 21. Potrivit meteorologilor, sunt asteptatecantitati .

Be EU. Care sunt prioritatile Romaniei pe plan european

Europarlamentarii Corina Cretu si Dragos Tudorache au explicat care sunt prioritatile Romaniei in noua legislatura europeana, sambata, la Be EU cu Sabina Iosub. Privim cu optimism spre viitor,.

Care sunt dispozitivele inteligente cel mai des atacate de hackeri

Din dorinta de a eficientiza cat mai mult activitatile casnice, un numar tot mai mare de oameni apeleaza la diverse solutii si produse care implica o conexiune la Internet. Dispozitivele din categoria smart home devin din ce in ce mai populare, piata de dispozitive inteligente fiind intr-o permanenta crestere. Se estimeaza ca pana in anul 2025 aproximativ 64 miliarde de gadget-uri smart home vor fi conectate la Internet. Iata care dintre aceste dispozitive sunt cel mai des tintite de hackeri.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2175 seconds )