Libnet.ro
UNICEF

13:00

Diesel-ul a ajuns la cea mai redusa cota de piata din ultimii 18 ani la capitolul masini noi vndute n Europa

Hotnews Hotnews,
 Diesel-ul a ajuns la cea mai redusa cota de piata din ultimii 18 ani la capitolul masini noi vndute n Europa

Cota de piata a masinilor diesel a atins cel mai mic nivel din 2001 incoace, in timp ce segmentul SUV, dar si masinile electrice au avut cel mai bun an din istorie, arata datele companiei de cercetare JATO care includ 30 de tari europene. in topul pe modele, Dacia Sandero a fost la doar cateva sute de unitati de top 10, iar Duster a atins un nou record de vanzari. continuă pe Hotnews

China a testat cu succes cea mai puternica arma navala din lume/ Tunul electromagnetic va intra n arsenalul Chinei din 2025

China a testat cea mai puternica arma navala din istorie la inceputul acestei luni si este de asteptat ca aceasta sa intre in arsenalul Chinei pana in 2025, potrivit unor surse familiare cu raportul de informatii al SUA, informeaza CNBC .

Iranul se confrunta cu cea mai grava situatie economica din ultimii 40 de ani

Presedintele iranian Hassan Rouhani a declarat astazi ca Iranul se confrunta cu cea mai grava situatie economica din ultimii 40 de ani, iar de vina sunt Statele Unite, nu guvernul.

Digi 24: Accidentul de la Balotesti, la Air Crash Investigations. Cele trei cuvinte care ar putea explica cea mai cumplita tragedie aviatica din Romnia

Vineri, 31 martie 1995. Ziua care a intrat in istoria neagra aviatiei. Romania avea de-a face cu cea mai mare catastrofa. 60 de oameni isi pierdeau viata, langa Bucuresti, dupa ce Airbusul decolat de pe Otopeni si care trebuia sa ii duca spre Belgia se prabusea subit dupa nici doua minute de zbor, scria digi24. ro in 2015.

China a testat cu succes cea mai puternica arma navala din lume

China a testat cea mai puternica arma navala din istorie la inceputul acestei luni si este de asteptat ca aceasta sa intre in arsenalul Chinei pana in 2025, potrivit unor surse familiare cu raportul de informatii al SUA.

Iranul se confrunta cu cea mai grava situatie economica din ultimii 40 de ani

Presedintele iranian Hassan Rouhani a declarat miercuri ca Iranul se confrunta cu cea mai grava situatie economica din ultimii 40 de ani, iar de vina sunt Statele Unite, nu guvernul, transmite Reuters.

Cea mai veche platforma industriala din Romania, cumparata de Auchan. Ce planuri are

Grupul francez Auchan, Ceetrus ex-Immochan), a incheiat cu statul roman contractul privind vanzarea celei mai vechi platforme industriale din Romania.

Cea mai curata apa din lume se afla in Romania

Romania gazduieste sapte izvoare in Muntii Bucegi, la 1. 300 metri altitudine. Apa lor e considerata cea mai curata apa din lume. Izvoarele se afla intre frumoasele Lacuri Bolboci si Scropoasa, la cota 1.

Romania, tara cu cea mai mare rata de imbolnavire de gripa din Uniunea Europeana. La cat a ajuns numarul de cazuri

Autoritatile au anuntat marti seara 54 de decese cauzate de gripa. Cea mai tanara dintre ultimele victime este o femeie de 34 de ani care suferea si de alte afectiuni si nu fusese vaccinata. Ultimele.

Festivalul International Auto: Noul PEUGEOT 508 votat Cea mai frumoasa masina a anului 2018

PEUGEOT a primit doua premii in cadrul celei de-a 34-a editii a Festivalului International Auto, care a avut loc pe 29 ianuarie 2019 la Hotel des Invalides, Paris. Noul PEUGEOT 508 a castigat marele premiu - Cea mai frumoasa masina a anului 2018, iar Conceptul PEUGEOT e-LEGEND a fost votat Cel mai frumos concept al anului.

Pentru a treia oara, Handball-Planet a desemnat-o pe Cristina Neagu cea mai buna handbalista a lumii

In urma unei anchete organizate de influentul portal Handball Planet, citat de Agerpres, la care au participat jurnalisti din mai multe tari si internauti, Cristina Neagu a fost aleasa cea mai buna jucatoare de handbal a anului 2018.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2137 seconds )