Libnet.ro
UNICEF

18:15

pregateste LOVITURA pe piata auto! Noi detalii despre primul SUV al marcii! Va atinge o VITEZA RECORD (FOTO)

B1 B1,
 pregateste LOVITURA pe piata auto! Noi detalii despre primul SUV al marcii! Va atinge o VITEZA RECORD (FOTO)

A anuntat ca va lansa primul SUV al marcii, ce va purta numele Purosangue, pana in anul 2022. Tot pana atunci compania vrea sa dea lovitura pe piata auto cu 15 modele noi. Camilleri a mai spus ca. continuă pe B1

Noi detalii despre femeia care suna noaptea la usile oamenilor, aproape dezbracata.Am adormit si m-am trezit la ceea ce parea un cosmar

O publicatie din Statele Unite a prezentat povestea femeii care suna noaptea la usile oamenilor, in Texas. La doua saptamani dupa ce cazul ei a facut inconjurul lumii, iar imaginile au devenit virale,.

Noi detalii in cazul baschetbalistilor americani injunghiati la Braila: `Atacul a durat 10 secunde. Au fost agresati fara motiv`. Un interlop periculos este principalul suspect

Apar noi detalii in cazul celor doi baschetbalisti americani care au fost injunghiati la o terasa din centrul Brailei. Sportivii au fost atacati din senin de indivizi necunoscuti si loviti cu sticle, dar si cu.

Noi detalii in cazul baschetbalistilor americani injunghiati la Braila: `Atacul a durat 10 secunde. Au fost agresati fara motiv`. Un interlop periculos este principalul suspect (FOTO)

Apar noi detalii in cazul celor doi baschetbalisti americani care au fost injunghiati la o terasa din centrul Brailei. Sportivii au fost atacati din senin de indivizi necunoscuti si loviti cu sticle, dar si cu.

SOC pe piata auto: Volkswagen a anuntat cand opreste definitiv productia unuia dintre cele mai populare modele

Anunt soc pe piata auto. Grupul Volkswagen va inceta definitiv productia masinilor Beetle, incepand cu 2019, punand astfel capat istoriei indragitei broscute. Compania a vandut un numar de 11. 151 de.

ACEA: Piata auto a explodat in august

Numarul inmatricularilor de autoturisme noi in Uniunea Europeana excluzand Malta) a crescut cu 31,2% in august, la 1,13 milioane, in timp ce Romania a raportat cel mai semnificativ avans, arata datele publicate astazi de Asociatia Constructorilor Europeni de Automobile ACEA), relateaza Agerpres.

BANII se modifica RADICAL: Detalii despre BANCNOTELE care vor disparea COMPLET! Mai ai putin la dispozitie pentru a le SCHIMBA (VIDEO)

Noi modele ale bacnotelorde 100 si de 200 de euro au fost prezentate luni in premiera de catre Banca Centrala Europeana BCE). Potrivit institutiei, bancnotele vor intra in circulatie din 28 mai 2019.

Diana Dumitrescu, detalii despre a doua nunta: Ne-am hotarat cu doua saptamani inainte. M-am tinut tare sa nu plang

Diana Dumitrescu a vorbit despre nunta cu omul de afaceri Alin Boroi, ce a avut loc weekend-ul trecut in Poiana Brasov. Actrita a marturisit ca cei doi au luat decizia de a se casatori in urma cu doua saptamani.

Detalii despre cei sapte profesori turci expulzati la inceputul lunii septembrie

Cei sapte profesori turci ai Liceului Orizont, expulzati pe 6 septembrie in Turcia, ar fi fost plasati in penitenciare diferite si nu toti au avocati. Cel putin unul dintre ei ar fi suferit o fractura la cot, insa despre conditiile in care sunt detinuti nu se cunoaste nimic. Despre aceasta a relatat, in cadrul uneiconferinte de presala IPN, Galina Tufekci, sotia directorului filialei din Ceadar-Lunga, care, la fel, a fost expulzat in Turcia.

Paula Rusu, detalii despre lupta cu tuberculoza: M-a costat un plaman si as fi putut sa-mi pierd vocea

Jurnalista Paula Rusu, in varsta de 42 de ani, a vorbit despre boala care a facut-o sa priveasca cu alti ochi viata, tuberculoza.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )