Libnet.ro
UNICEF

14:15

Ce se intampla cu noul model de Dacia Duster: TOTI soferii romani trebuie sa afle URGENT asta

B1 B1,
Ce se intampla cu noul model de Dacia Duster: TOTI soferii romani trebuie sa afle URGENT asta

Noutati de la Dacia la Salonul Auto de la Paris. Producatorul de la Mioveni a prezentat Duster 2018, care vine cu un nou motor pe benzina, cel mai puternic din gama. SUV-ul romanesc este disponibil. continuă pe B1

Anunt BOMBA de la Dacia: TOTI soferii romani trebuie sa stie URGENT asta...

Dacia le pregateste iubitorilor de tehnologie o supriza extrem de placuta. Grupul Renault, cel care detine compania autohtona, a prezentat in cadrul Paris Auto Show noi motoare pentru masini Dacia Duster, dar.

DACIA, investitie de cel putin 1 miliard de euro! Vestea pe care trebuie s-o afle TOTI soferii romani

Marc Suss, vicepresedinte al Grupului Renault, vine cu vesti bune pentru fanii masinilor Dacia. Uzina de la Mioveni ar putea sa creasca capacitatea de productie pentru Dacia, in conditiile in care.

Schimbare MAJORA la Codul Rutier din luna octombrie: TOTI SOFERII romani care fac asta risca enorm...

Schimbari majore pentru soferii romanii! De la 1 octombrie, Codul Rutier prevede ca posesorii de autoturisme vor avea mai mult timp la dispozitie sa plateasca amenzile rutiere reduse la jumatate. Pana acum,.

Toti soferii romani trebuie sa aiba grija! Codul rutier s-a schimbat! La ce trebuie sa fii atent

Noi prevederi din Codul Rutier au intrat in vigoare de la 1 octombrie. Astfel, de la inceputul acestei luni, amenzile contraventionale pot fi platite la jumatate din minimul prevazut de lege, in termen de 15 zile.

Dacia Duster, mai buna ca niciodata: anuntul care te face sa vrei una

Dacia Duster, noul model, a fost pregatit pentru 2018. Din fericire, anul acesta nu e lipsi de un anunt mare din partea producatorului autohton. Pe salonul auto din Paris, Dacia a pregatit o.

Dacia Duster primeste motor de 150 CP si Media Nav Evolution cu Apple CarPlay si Android Auto

Dacia Duster primeste un motor nou, 1. 3 TCe, turbo pe benzina, disponibil in doua versiuni de putere, 130 Cai Putere CP), respectiv 150 CP. Ambele versiuni marcheaza o premiera pentru Dacia, in contextul in care marca auto romaneasca n-a avut niciodata motorizari atat de puternice pe un model de serie. in plus, motorul acesta pe benzina este de ultima generatie si beneficiaza si de filtru de particule. Pe Dacia Duster vine si un nou sistem multimedia, Media Nav Evolution.

Dacia Duster are un nou motor pe benzina mai puternic. Propulsorul este oferit in doua variante, dar numai cu o cutie de viteze manuala cu sase trepte

Dacia Duster are un nou motor pe benzina in oferta, lansat in cadrul Salonului Auto de la Paris. Cu noua unitate, Duster isi reafirma pozitia de cel mai puternic model oferit de Dacia, deoarece noua unitate este disponibila in doua variante de putere. Pana si varianta de baza a noului motor ar fi putut sa fie cel mai puternic motor din aceasta gama, dar varianta de top aduce un nou nivel de putere pentru constructorul din Mioveni.

Veste uriasa pentru soferii romani: Ce se intampla cu motorul de Dacie incepand din acest an

Salonul Auto de la Paris, ajuns la a 120-a editie, va avea loc in acest an intre 4 si 14 octombrie. in acest context, este asteptat ca Dacia sa prezinte SUV-ul Duster cu noul motor de 1,3 litri TCe si.

Ce se intampla cu TOATE masinile DACIA din Romania: Anuntul ii priveste pe toti soferii

Dacia vine cu vesti bune pentru fanii sai. Cei care vor sa-si achizitioneze un autoturism produs de compania de la Mioveni vor putea face acest lucru mult mai simplu de acum inainte. Astfel, viitorii posesori de.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )