Libnet.ro
UNICEF

01:05

OFICIAL: Dacia Duster primeste anul acesta o versiune pick-up de fabrica

Auto Ro Auto Ro,
OFICIAL: Dacia Duster primeste anul acesta o versiune pick-up de fabrica

Dacia lanseaza in al doilea trimestru din 2019 o versiune pick-up pentru SUV-ul Duster. Anuntul a fost facut cu putin timp in urma de catre directorul general al Renault Commercial Roumanie. continuă pe Auto Ro

Dacia Duster da peste cap toate topurile! SUV-ul romanesc, campion la vanzari in Italia

Dupa un an 2018 excelent din punct de vedere al vanzarilor, Dacia Duster continua trendul, reusind o performanta uriasa in Italia. SUV-ul romanesc a reusit, in prima luna a acestui an, sa devina cel.

Dacia Duster, la testul juralistilor straini: mai dotata si placuta de condus

Jurnalistii austrieci au realizat un test de anduranta ce a durat un an cu noua Dacia Duster. Masina a trecut cu brio testele la care a fost supusa si a primit certificatul de absolvire, potrivit austriecilor de la Motor. at citati de ziare. com.

Locuintele ar putea sa se ieftineasca anul acesta. Dezvoltatorii au oferte cu pana la 20% mai mici

Apar primele semne ca locuintele ar putea sa se ieftineasca anul acesta. De teama sa nu isi piarda clientii, pe fondul noilor conditii de creditare, unii dezvoltatori au scazut preturile apartamentelor.

Dacia lanseaza cel mai util Duster. De ce o sa vrei noua Dacia Pick-up

Dacia Duster Pick-up va fi lansat pe piata anul acesta, conform anuntului oficial al unui reprezentant al Renault Romania. Tot in 2019, vor aparea si cateva editii speciale Dacia si va.

ADIO, maestre! Carmen Harra a prevazut TOTUL! Anul acesta intreaga lume va...

Viitorul Romaniei nu suna prea bine, in anul 2019, dupa cum prevede CarmenHarra. Celebra clarvazatoare a facut cateva preziceri despre tara noastra. Ea a spus ca Romania va fi zguduita pe plan.

Adio, maestre! Carmen Harra a prevazut TOTUL! Anul acesta intreaga lume va...

Viitorul Romaniei nu suna prea bine, in anul 2019, dupa cum prevede CarmenHarra. Celebra clarvazatoare a facut cateva preziceri despre tara noastra. Ea a spus ca Romania va fi zguduita pe.

Petrom anunta dividende in crestere anul acesta

Directoratul OMV Petrom propune pentru anul financiar 2018 un dividend brut in valoare de 0,0270 lei/actiune, care avand in vedere cotatiile actuale in piata, ar genera un randament burt de 7,7%.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2025 seconds )