Libnet.ro
UNICEF

11:01

Opel Romania va primi comenzi anul acesta pentru e-Corsa si Grandland X PHEV

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Opel Romania va primi comenzi anul acesta pentru e-Corsa si Grandland X PHEV

Opel Romania va primi comenzi anul acesta pentru doua modele electrificate, e-Corsa, modelul de oras 100% electric, si Grandland X PHEV, versiunea plug-in hybrid a SUV-ului. continuă pe Wall-Street Ro

Doua modele noi Volkswagen vor ajunge in showroom-uri anul acesta

Volkswagen T-Cross si Passat facelift sunt noutatile marcii germane, care vor ajunge in Romania anul acesta. T-Cross a fost expus in Concept Store-ul din mall-ul Plaza Romania in decembrie.

Ce tipuri de gripa circula in Romania in acest sezon. Comparatie cu anul trecut

Gripa a produs pana acum mai multe decese, comparativ cu aceeasi perioada a anului trecut. in 2018-2019, virusul gripal de tip B a fost predominant si a determinat cele mai multe decese. Anul acesta, situatia pare sa se fi schimbat.

Buget 2019 Exprimari caraghioase din bugetul pe anul acesta

Bugetul de stat este insotit de un document in care unele formulari si idei atrag atentia. Acestea arata, de altfel, si modul in care gandesc autoritatile: de la Romania care se afla in topul economiilor UE, la riscuri pozitive. Mai mult, isi asuma succese care nu sunt ale lor.

ncepnd de luni, populatia poate mprumuta statul la dobnzi de 4-5%. Anul acesta, Finantele vor sa vnda titlurile si prin banci

Statul incearca sa atraga resurse de la populatie incepand de luni. Este vorba despre lansarea a trei emisiuni de titluri de stat Tezaur cu scadente in 2, 3 si 5 ani la dobanzi anuale de 4%, 4,5%, respectiv 5%. Veniturile aferente sunt neimpozabile. Daca anul trecut stiam cati bani vrea sa imprumute statul de la populatie, 4 miliarde lei, din care a atras doar jumatate, acum nu stim, de unde rezulta faptul ca: cu cat mai mult, cu atat mai bine. Asta mai ales in conditiile in care a decis sa nu mai iasa cu emisiuni catre banci, din cauza faptului ca taxa pe active a facut bancile sa nu mai imprumute statul.

HOROSCOP 2019.Zodia care va aveaun an greu. Schimbari bruste si neintelegeri in anul acesta

Anul Mistretului de pamant vine cu o energie tumultoasa. Schimbarile bruste de situatii vor genera aceasta nervozitate, dar si neintelegerile cu partenerii de viata. Universul vine sa testeze.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2038 seconds )