Libnet.ro
UNICEF

01:05

SUV-urile au nevoie de anvelope mai performante decat vehiculele pentru pasageri

Auto Ro Auto Ro,
SUV-urile au nevoie de anvelope mai performante decat vehiculele pentru pasageri

Anvelopele de calitate sunt durabile si construite pentru o experienta de condus confortabila si sigura. SUV-urile au nevoie de astfel de anvelope, care sa aiba o structura puternica si pereti laterali durabili. In plus, anvelopele unui vehicul mare trebuie sa ofere un raspuns exact al directiei, ceea ce implica si o presiune corecta de umflare. continuă pe Auto Ro

Piers Morgan sustine ca este ingrijorat pentru Greta Thunberg, mai mult decat par sa fie sustinatorii sai

Piers Morgan sustine ca este ingrijorat pentru Greta Thunberg, mai mult decat sustinatorii ei si crede ca tanara activista pentru mediu este folosita, scrie The Independent.

Laura Codruta Kovesi a anuntat ce salariu va avea la Bruxelles. Va lua de trei ori mai mult decat in Romania

Laura Codruta Kovesi va fi procuror sef la Parchetul European. Invitata la Europa FM, fosta sefa a DNA a declarat ce salariu va avea la Bruxelles, ce chirie a gasit si cati bani ii raman din salariu, facand o comparatie cu cat lua in Romania. Laura Codruta Kovesi a anuntat ce salariu va avea la .

Novak Djokovic, despre lupta pentru locul 1 la finalul anului: Nadal se afla intr-o pozitie mult mai buna decat mine

Inaintea debutului la Masters-ul de la Paris, Novak Djokovic a vorbit despre lupta de la distanta cu Rafael Nadal pentru pozitia de lider mondial la finalul anului. Sarbul considera ca Nadal are mai multe sanse sa termine sezonul pe primul loc, mai ales ca el nu trebuie sa faca niciun pas gresit, avand nevoie de victorii pe linie la Paris si Turneul Campionilor, competitiile la care va mai lua parte in 2019.

De ce telefoanele Samsung ar putea deveni mai bune decat cele de la Apple

Atunci cand vine vorba de smartphone-uri, Apple si Samsung se numara printre cele mai populare branduri de pe aceasta piata. Ambele companii au lansat telefoane anul acesta si fiecare dintre.

Acoperisul solar de la Tesla, mai ieftin decat unul normal: cat de buna e noua generatie

Tiglele solare de la Tesla au ajuns la a treia generatie si sunt mai ieftine si mai usor de instalat ca niciodata. in continuare sunt intitulat Solar Roof. Desi nu sunt foarte optimist ca.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )