Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tesla anunta pierderi de 400 de milioane de dolari

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tesla anunta pierderi de 400 de milioane de dolari

Tesla a raportat pierderi de 408 milioane de dolari in al doilea trimestru al anului, insa sustine ca viitorul SUV Model Y pe care il va produce de anul viitor va genera profituri mai mari decat Model 3. continuă pe Wall-Street Ro

DOCUMENT Ministerul Finantelor: Romania a recuperat 60 milioane dolari, anul trecut, din Irak si Mozambic

Valoarea totala a sumelor de recuperat de Romania din tari precum Coreea de nord, Irak, Sudan, Somalia, Nigeria etc. a scazut, anul trecut. Este vorba de creantele provenite din activitatea de export, cooperare economica internationala si alte actiuni externe, derulate inainte de 31 decembrie 1989. Daca la finalul anului 2017 era vorba despre circa 775,8 milioane dolari, acum sunt 716,2 milioane dolari. Totusi, a crescut suma de recuperat din Cuba in ruble transferabile, de la 1,48 miliarde, la 1,52 miliarde.

Toyota investeste 600 milioane dolari in Uber-ul chinezesc

Compania chineza de ride hailing Didi Chuxing, asemanatoare cu mai celebra Uber, primeste o investitie de 600 de milioane de dolari de la producatorul auto japonez Toyota, au anuntat joi chinezii.

Microsoft plateste 25,3 milioane dolari pentru inchiderea unei investigatii legate de mita in Ungaria si alte tari

Microsoft Corp a acceptat luni sa plateasca aproximativ 25,3 milioane de dolari, inclusiv o amenda penala, pentru a solutiona acuzatiile autoritatilor SUA ca ar fi facut plati neadecvate care au fost folosite pentru a mitui oficiali guvernamentali in Ungaria si in alte tari, transmite Reuters.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2075 seconds )