Libnet.ro
UNICEF

21:30

Finantarea Autostrazii Iasi - Targu Mures: ce spun specialistii despre accesul la fonduri europene si parteneriatul public-privat?

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Finantarea Autostrazii Iasi - Targu Mures: ce spun specialistii despre accesul la fonduri europene si parteneriatul public-privat?

Dupa ce Parlamentul a adoptat proiectul de lege pentru autostrada Iasi Targu Mures, numita si Autostrada Unirii, urmeaza sa fie facute studiile de fezabilitate, sa se faca proiectarea si sa se identifice finantarea ideala: fonduri europene,. continuă pe Wall-Street Ro

Dezvaluiri din intalnirea lui Dragnea cu cei care sustin constructia Autostrazii Unirii: `Ne-a spus ca banii europeni nu sunt asa multi, si ca doamna Corina Cretu nu prea stie ce vorbeste`

Liderul PSD, Liviu Dragnea, este de parere ca doamna Corina Cretu nu prea stie ce vorbeste, cand sustine ca pentru construirea autostrazii Iasi-Targu Mures pot fi accesate fonduri europene, a povestit.

Corina Cretu, mai face o noua incercare: Exista bani europeni pentru Autostrada Targu Mures - Iasi

Comisarul European Corina Cretu a afirmat joi, din nou, ca proiectul Autostrazii Targu Mures - Iasi poate fi finantat din bani europeni. Legea prin care Guvernul este obligat sa construiasca Autostrada Unirii, Targu Mures - Iasi, a fost adoptata miercuri de plenul Camerei Deputatilor.

Proiectul autostrazii Targu MuresIasiUngheni, aprobat la Bucuresti

Un proiect de lege privind aprobarea realizarii autostrazii Iasi-Targu Mures, numita Autostrada Unirii, a fost adoptat miercuri, 7 noiembrie, de Camera Deputatilor din Romania, in calitate de for decizional, transmite IPN.

Accident grav in Targu Mures. Un tanar se zbate intre viata si moarte dupa ce a plonjat cu masina in rau

Accident grav, sambata noapte, in Targu Mures. Un tanar de 21 de ani se zbate intre viata si moarte dupa ce a plonjat cu masina in raul Muressi a avut nevoie de interventia pompierilor pentru a.

Teodorovici, despre Autostrada Unirii: Se face. Finantarea poate sa difere, fie ca sunt fonduri europene, buget de stat sau parteneriat public-privat

Ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, da asigurari ca Autostrada Unirii Iasi Targu Mures se va realiza, fie din fonduri europene, din bugetul de stat sau prin parteneriat public-privat. Teodorovici a subliniat ca cel mai important este sa fie pregatita documentatia necesara pentru inceperea lucrarilor.

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )