Libnet.ro
UNICEF

08:30

Noul Guvern cauta solutii pentru o noua taxa de prima inmatriculare Trebuie sa fie perceputa ca o taxa pe poluare

Auto Ro Auto Ro,
Noul Guvern cauta solutii pentru o noua taxa de prima inmatriculare Trebuie sa fie perceputa ca o taxa pe poluare

Prim-ministrul Ludovic Orban sustine ca se pregateste o noua taxa de prima inmatriculare pentru masini. Cuantumul ar urma sa fie calculat in functie de emisiile fiecarui automobil. continuă pe Auto Ro

Noul Guvern vrea introducerea unei taxe de prima inmatriculare. Orban: Cuantumul va depinde de cantitatea de noxe eliberate in atmosfera

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, ca Guvernul lucreaza la introducerea unei taxe pentru masinile la prima inmatriculare, care va fi perceputa ca o taxa de poluare. El a sustinut ca Executivul trebuie sa se asigure ca masurile vor fi acceptate de Comisia Europeana.

Cand va intra in vigoare noua taxa de prima inmatriculare. Anuntul lui Ludovic Orban

Premierul Romaniei a anuntat azi faptul ca taxa de prima inmatriculare va fi reintrodusa. Taxa care ar trebui sa tina cont de cat de poluat este autovehiculul. Iata ce declaratii a facut Ludovic Orban despre noua veste trista pentru soferi! Ludovic Orban anunta reintroducrea taxei de prima inmatriculare Ludovic Orban a declarat, in cursul zilei .

PNL, despre taxa auto: Noul guvern nu se va grabi cu o noua taxa de poluare sau taxa de mediu

Noul Guvern nu se va grabi cu o noua taxa de poluare sau taxa de mediu pentru a nu se ajunge, din nou, in situatia de a restitui miliarde de lei, bani incasati de la cetateni pe taxe ce au fost declarate ulterior nelegale de catre Curtea Europeana de Justitie, a reactionat PNL pe Facebook care contesta informatiile aparute in presa ca se lucreaza la introducerea unei taxe pentru masinile la prima inmatriculare.

PNL, precizari despre taxa auto: Noul Guvern nu se va grabi cu o noua taxa de poluare

Partidul National Liberal vine cu o serie de clarificari dupa ce premierul Ludovic Orban a declarat ca noul Guvern vrea sa reintroduca taxa auto.

Schimbare de situatie. Noul Guvern nu va impune o noua taxa auto

Noul Guvern nu va implementa o noua taxa de poluare sau taxa de mediu pentru a nu se ajunge, din nou, in situatia de a restitui miliarde de lei. Asa s-a intamplat pana acum, statul fiind nevoit sa returneze banii incasati de la cetateni.

PREMIERUL LUDOVIC ORBAN: Vom cauta solutii cat mai rapide ca sa deblocam proiectele de extractie a gazelor din Marea Neagra

Premierul Ludovic Orban a dat, ieri, un semnal investitorilor din sectorul energetic, precizand ca noul Guvern va cauta solutii cat mai rapide pentru deblocarea proiectelor majore de extractie a gazelor din Marea Neagra.

Ce a spus Mircea Badea despre noul Guvern. 3 lucruri care se vor intampla, dupa ce a fost investit Guvernul Orban

Guvernul Orban a fost investit, luni, de plenul reunit al Parlamentului, cu 240 de voturi pentru. Ce a spus Mircea Badea despre noul care a venit peste noi? Prezentatorul de televiziune a subliniat 3 viitoare realizari ale noii conduceri. Ce a spus Mircea Badea despre noul Guvern? Guvernul propus de premierul desemnat Ludovic Orban a .

Ramona Ioana Bruynseels, avertisment pentru noul Guvern

Ramona Ioana Bruynseels atrage atentia ca noul Guvern este rezultatul unor trocuri politice si de aceea nu este unul solid. Candidatul umanistilor pentru alegerile prezidentiale pune astfel sub semnul.

Noul Guvern spune ca va creste salariul minim din 2020

Noul Guvern va creste cu siguranta salariul minim brut pe tara de la 1 ianuarie 2020, insa va lansa si o analiza pentru determinarea unei proceduri de stabilire a cresterii salariului minim, a declarat, miercuri, premierul Ludovic Orban.

Budai, despre cresterile de pensii si salarii pe care trebuie sa le faca noul guvern: Sper sa reuseasca

Fostul ministru al Muncii Marius Budai a declarat marti la predarea stafetei catre noul ministru Violeta Alexandru ca noul guvern va trebui sa respecte legea salarizarii si Legea pensiilor, inclusiv in privinta majorarilor programate si ca spera ca noul Executiv sa reuseasca acest lucru.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2314 seconds )