Libnet.ro
UNICEF

01:05

Primaria Capitalei a ridicat deja un numar de 7 masini care blocau statiile RATB si intrarea in spitale

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Primaria Capitalei a ridicat deja un numar de 7 masini care blocau statiile RATB si intrarea in spitale

Primaria Capitalei a ridicat deja astazi, pana la ora 12. 00, sapte masini parcate neregulamentar si care blocau fie statiile RATB, fie intrarea in spitale, potrivit HotNews. Pe langa taxa de 500 de lei care trebuie platita pentru recuperarea masinii,. continuă pe Wall-Street Ro

Primaria Capitalei a ridicat 7 masini care blocau statiile RATB si intrarea in spitale, in primele ore de la inceperea actiunii

Primaria Capitalei a ridicat luni, pana la ora 12. 00, sapte masini parcate neregulamentar. Acestea blocau fie statiile si mijloacele de transport in comun, fie intrarea in spitale. Pe langa taxa de 500 de lei care trebuie platita pentru recuperarea masinii, soferii risca si amenzi de pana 725 lei plus 4 puncte de penalizare, deci neatentia sau comoditatea poate costa pana la 1. 225 lei.

VIDEO Primaria Capitalei a ridicat 7 masini care blocau statiile RATB si intararea in spitale, in primele ore de la inceperea actiunii. Pe langa taxa de recuperare de 500 de lei, soferii risca si amenzi de pana la 725 de lei

Primaria Capitalei a ridicat luni, pana la ora 12. 00, sapte masini parcate neregulamentar, a declarat pentru HotNews. ro directorul Politiei Locale a municipiului Bucuresti, Daniel Rasica. Acestea blocau fie statiile si mijloacele de transport in comun, fie intrarea in spitale. Pe langa taxa de 500 de lei care trebuie platita pentru recuperarea masinii, soferii risca si amenzi de pana 725 lei plus 4 puncte de penalizare, deci neatentia sau comoditatea poate costa pana la 1. 225 lei, potrivit sursei citate.

Primaria Capitalei vrea sa demoleze doua cladiri din Centrul Vechi, apoi sa le construiasca de la zero

Primaria Capitalei vrea sa demoleze doua cladiri de pe strada Lipscani, apoi sa le construiasca de la zero, cu aceeasi arhitectura, potrivit unor proiecte de pe ordinea de zi a sedintei Consiliului General. Lucrarile vor costa peste 5,7 milioane de lei peste 1,2 milioane de euro).

Primaria Capitalei anunta reparatii pe 165 de strazi

Primaria Capitalei, prin Administratia Strazilor, desfasoara in aceasta perioada reparatii pe 165 de.

Primaria Capitalei anunta reparatii pe 165 de strazi

Primaria Capitalei, prin Administratia Strazilor, desfasoara in aceasta perioada reparatii pe 165 de strazi, informeaza Biroul de presa al PMB prin intermediul unui comunicat.

Primaria Capitalei lucreaza la sistemul inteligent de semaforizare din Piata Victoriei. Mai multe zone vor fi afectate

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Strazilor, a demarat lucrarile de inlocuire a fibrei optice pentru semaforizare, in zona Piata Victoriei din Capitala. Din acest motiv, comunicatia de fibra optica cu anumite intersectii din Sistemul de Management al Traficului va fi intrerupta pe urmatoarele artere: Stefan cel Mare, Mihai Bravu, Liviu Rebreanu, Colentina, IanculuiPantelimon, Calea Victoriei, Regina Elisabeta, Pasaj Basarab, b-dul Magheru, Pache Protopopescu, Calea Mosilor.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,187 seconds )