Libnet.ro
UNICEF

21:00

Ministrul Transporturilor da asigurari ca se introduc taxe pentru autostrazi doar dupa ce ajungem la o retea de 1500 de kilometri

Auto Ro Auto Ro,
Ministrul Transporturilor da asigurari ca se introduc taxe pentru autostrazi doar dupa ce ajungem la o retea de 1500 de kilometri

Autoritatile dau asigurari ca o eventuala taxa de autostrada va fi introdusa doar dupa finalizarea santierelor planificate si dupa ce reteaua va ajunge la 1. 500 de kilometri. In prezent, Romania are aproximativ 738 de kilometri de autostrada. continuă pe Auto Ro

Ministrul Transporturilor, lamuriri despretaxa pe autostrazi

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a declarat ca ministerul pe care il conduce nu are in vedere introducerea unui sistem de taxare pe kilometru pentru soferii care circula pe autostrada, el spunand ca, in opinia sa, sistemul de taxare pentru infrastructura rutiera ar trebui schimbat abia dupa ce in Romania vor exista 1. 500 de kilometri de autostrada functionali.

Ministrul Transporturilor: Cea mai neplacuta intrebare pe care mi-o pun oamenii este de ce avem atat de putine autostrazi

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, spune ca intrebarea cea mai neplacuta pe care o primeste este de ce in Romania sunt atat de putine autostrazi. Cea mai neplacuta intrebare pe care mi-o.

Ministrul Transporturilor, despre situatia drumurilor: Am construit foarte putin si destul de haotic

Ministrul Transporturilor a declarat miercuri seara ca doreste sa schimbe faptul ca in Romania s-au construit putine autostrazi de la prabusirea comunismului si pana acum si ca vrea sa finalizeze in.

Ministrul Transporturilor: in orizontul lui 2020 vom merge cu trenul de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a spus, marti, in emisiunea Punctul de intalnire, ca in anul2020 se va putea circula cu trenul de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni. Va asigur ca.

Ministrul Transporturilor: in mandatul meu vom merge cu trenul de la Gara de Nord la Aeroportul Otopeni

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, anunta ca pana in anul 2020 va fi realizat proiectul liniei ferate care va lega Bucurestiul de Aeroportul Henri Coanda, Sova spunand ca la licitatie se va merge pe metoda dialogului competitiv.

Ministrul Transporturilor: Intrarea pe A3, gata in luna noiembrie

Ministrul Transporturilor, Lucian Sova, a vorbit in emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, despre situatia drumurilordin Romania. Ministrul a vorbit despre numarul de santiere din.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )