Libnet.ro
UNICEF

01:05

Taxa auto 2019: Schimbari anuntate - cine plateste si cnd ar putea intra n vigoare

Hotnews Hotnews,
 Taxa auto 2019: Schimbari anuntate - cine plateste si cnd ar putea intra n vigoare

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat ca viitoarea taxa pe care proprietarii de masini o vor plati se va aplica tuturor autovehiculelor poluante, nu numai celor mai vechi de zece ani. Forma finala a noii taxe auto va avea mai multe componente, insa acestea nu vor intra concomitent in vigoare la 1 ianuarie 2019, potrivit ministrului. continuă pe Hotnews

Noua TAXA AUTO 2019: Toti proprietarii de masini vor trebui sa scoata bani din buzunar daca fac asta!

Atentie, soferi. anul 2019 vine cu o noua taxa auto care s-ar putea sa va solicite foarte mult buzunarele! incepand cu noul an, toti proprietarii autovehiculelor care polueaza sunt luati in vizor. Taxa.

Taxa auto 2019: de ce vei plati mai mult chiar daca ai masina noua

Ministrul Mediului a declarat ca taxa auto ce va intra in vigoare de la 1 ianuarie 2019 nu este, de fapt, taxa. Ceva vei plati, dar nu e taxa si esti dator la stat pentru masina pe care o.

Vesti proaste pentru soferi: Taxa auto revine din ianuarie (VIDEO)

Ministerul Mediului a decis ca taxa auto sa fie reintrodusa. Si vor fi afectati absolut toti proprietarii de masini, inclusiv cei cu hibrid. inca nu a fost specificat cuantumul acestor contributii. Pentru.

Acestia sunt soferii care vor plati viitoarea taxa auto. Ministrul Mediului precizeaza ca nu se va aplica doar masinilor mai vechi de 10 ani

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu, a anuntat ca viitoarea taxa pe care proprietarii de autovehicule o vor plati se va aplica nu doar autovehiculelor mai vechi de zece ani, ci tututor masinilor.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,233 seconds )