Libnet.ro
UNICEF

17:00

Veste uriasa pentru soferii romani: Ce se intampla cu motorul de Dacie incepand din acest an

B1 B1,
Veste uriasa pentru soferii romani: Ce se intampla cu motorul de Dacie incepand din acest an

Salonul Auto de la Paris, ajuns la a 120-a editie, va avea loc in acest an intre 4 si 14 octombrie. in acest context, este asteptat ca Dacia sa prezinte SUV-ul Duster cu noul motor de 1,3 litri TCe si. continuă pe B1

Alerta pentru soferii romani: Codul rutier se schimba incepand de azi! Poti lua rapid amenda daca faci asta...

Noi prevederi din Codul Rutier au intrat in vigoare de la 1 octombrie. Astfel, de la inceputul acestei luni, amenzile contraventionale pot fi platite la jumatate din minimul prevazut de lege, in termen de 15 zile.

Veste TERIBILA pentru toti posesorii de Dacia Duster: Ce trebuie sa stie soferii romani...

Vesti importante pentru toti fanii Daciei Duster. Francezii de la Renault au anuntat ca vor creste cu 10% productia modelului la fabrica de la Mioveni, acesta fiind cel mai de succes model local al.

Din pacate, e adevarat: Soferii romani vor ramane fara permis! Ce prevede noul Cod Rutier...

Vesti proaste pentru soferi. Codul rutier s-ar putea schimba, iar soferii si-ar putea pierde permisul de conducere! Potrivit Avocatnet. ro, daca observa o afectiune care nu permite detinerea unui permis auto,.

Veste bomba pentru cei care au masini diesel si pe benzina!

Se schimba denumirile carburantilor de saptamana viitoare. Ce semnificatii vor avea cerculetele, patratele si romburile. Vezi AICI ce se va intampla cu denumirile.

Veste buna pentru milioane de romani. Ce i-a cerut premierul Viorica Dancila ministrului de finante, Eugen Teodorovici

Premierul Viorica Dancila i-a solicitat ministrului Finantelor Publice, Eugen Teodorovici, sa elaboreze un proiect de act normativ care sa ajusteze unele prevederi legale in raport cu situatia existenta si sa.

Bulgaria, prima destinatie pentru turistii romani si rusi

Bulgaria este o destinatie turistica atractiva si este bine pozitionata in regiune, arata rezultatele unui studiu realizat de Gallup International pe cinci piete importante pentru sectorul bulgar al turismului: Germania, Marea Britanie, Rusia, Romania si Serbia, informeaza agentia de presa Focus.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,203 seconds )