Libnet.ro
UNICEF

13:00

Cea mai hi-tech masina produsa vreodata in Romania iese la rampa: Imagini desprinse din alta lume cu noul Ford Puma (VIDEO)

B1 B1,
Cea mai hi-tech masina produsa vreodata in Romania iese la rampa: Imagini desprinse din alta lume cu noul Ford Puma (VIDEO)

Noul Ford Puma este al doilea SUV care intra in productie la Craiova, iar dezvoltatorul american a prezentat in premiera imagini si detalii despre cea mai verde si hi-tech masina produsa vreodata in. continuă pe B1

Cea mai dura condamnare data vreodata de justitia din Cipru: Militarul care a ucis sapte persoane, inclusiv doua romance, si-a aflat sentinta

Fostul capitan de armata cipriot Nicos Metaxas a primit luni sapte condamnari la inchisoare pe viata, dupa ce a pledat vinovat la acuzatiile de ucidere a cinci femei si doua fetite, toate cu cetatenie straina, printre care si doua romance, transmite Reuters, preluata de Agerpres.

Selectionerul Frantei: Pentru mine, Romania nu este o surpriza, e o confirmare. Cred ca cea mai mare amenintare e Ianis Hagi

Sylvain Ripoll, selectionerul nationalei de tineret a Frantei, a declarat, duminica, intr-o conferinta de presa, ca parcursul Romaniei de la Euro nu este o surpriza pentru el, ci o confirmare. Tehnicianul francez considera ca cea mai mare amenintare pentru echipa lui este Ianis Hagi.

Cea mai ieftina Dacia Auntul de vanzare care ii convinge pe cei interesati sa fuga

Cea mai ieftina Dacia scoasa la vanzare pe piata masinilor rulate din Romania este promovata printr-un anunt care i-ar face pe cei interesati sa fuga mai ceva caDacia Duster cu motor de Mercedes, pe.

Bill Gates isi recunoaste cea mai mare greseala

Pierderea unei piete de 400 de miliarde de dolari il face sa sufere si acum pe unul din cei mai bogati oameni din lume. Bill Gates isi recunoaste cea mai mare greseala, potrivit The Independent. Fondatorul lui Microsoft poate fi unul din cei mai mari antreprenori tech ai tuturor timpurilor, dar nu inseamna ca nu a facut si greseli in cariera: la un eveniment gazduit de Village Global a spus ca pe una o regreta inca aceea de a o fi lasat pe Google sa lanseze Android. Comentand cum lumea software, in special pentru platforme, este una a pietelor in care castigatorul ia totul, Gates a spus: Cea mai mare eroare dintotdeauna este cea de management care a condus ca Microsoft sa nu fie ceea ce este Android.

O femeie de 103 ani, castigatoarea unui concurs de alergat. Sfaturi de la cea mai varstnica atleta FOTO

O femeie in varsta de 103 ani, din Statele Unite, a castigat recent primul loc in cadrul unei competitii de alergat pentru seniori. Cea mai varstnica atleta din lume, supranumita Uraganul, a oferit cateva sfaturi despre cum se mentine in forma.

Falcon Heavy, cea mai puternica racheta din lume, a fost lansata cu succes. Ce misiune are pe orbita

Cea mai puternica racheta din lume a fost lansata cu succes in cea de a treia cursa a sa! Detinuta de compania SpaceX, Falcon Heavy a fost lansata de la centrul spatial Kennedy din Florida, Statele Unite.

Care este cea mai mare greseala pe care Bill Gates considera ca a facut-o in business: l-a costat 400 de miliarde de dolari

Bill Gates, fondatorul gigantului de tehnologie Microsoft, ce este evaluat in acest moment la 1,05 trilioane de dolari, a vorbit despre ceea ce el considera ca fiind cea mai mare greseala pe care a facut-o in business.

Romania, cea mai frumoasa renastere: Ce s-a intamplat la ultimul meci jucat cu Germania la nivelul echipelor de tineret

Daca in 2014 cineva ar fi zis ca urmatoarea confruntare fotbalistica pentru Germania U-21 si Romania U-21 va fi in semifinala unui Campionat European, probabil, acel cineva ar fi fost considerat un nebun.

Cum arata cea mai noua clinica Medicover Romania din cladirea The Bridge, deschisa in urma unei investitii de un milion de euro

Medicover, unul dintre cei mai importanti furnizori de servicii medicale si diagnostic din Romania, a inaugurat clinica Medicover The Bridge, situata in cladirea The Bridge 2 din zona Grozavesti-Orhideea. Investitia totala pentru noua clinica s-a.

Cea mai buna echipa de la Campionatul European U 21 s-a umplut de penibil si in ultimul meci de la turneul final. Ce au facut englezii in partida cu Croatia

Dupa ce au pierdut primele 2 meciuri din grupa C, cu Romania si Franta, antrenorul si portarul echipei Angliei au dat niste declaratii cel putin absurde.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2252 seconds )