Libnet.ro
UNICEF

17:30

(Promo) Autoliv atrage tot mai multi ingineri in Tech Center-ul sau de la Brasov

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
(Promo) Autoliv atrage tot mai multi ingineri in Tech Center-ul sau de la Brasov

Orasul din inima Transilvaniei pare sa fi devenit destinatia preferata de relocare pentru inginerii aflati in cautarea unor proiecte provocatoare, iar in 2019 apar numeroase oportunitati, in special pentru specialistii din domeniul electronicii. continuă pe Wall-Street Ro

Tot mai multi romni vor sa-si schimbe jobul, nemultumiti de salariu. Angajatorii vor taia cheltuielile cu angajatii - studiu

Doi din cinci angajati romani se declara nemultumiti de situatia lor profesionala actuala si iau in calcul o schimbare de job anul acesta, iar unul din cinci se gandeste chiar la o schimbare de cariera, considerand ca lucreaza in domeniul nepotrivit pentru el, arata un sondaj realizat de BestJobs. Printre principalele nemultumiri - salariul. in acelasi timp, peste jumatate dintre angajatori vor reduce costurile cu personalul din cauza majorarii salariului minim pe economie.

Efectele taxei pe lacomie, tot mai vizibile: statul ramane cu titlurile nevandute!

Bancile sunt tot mai putin interesate sa imprumute statul roman. La cea mai recenta licitatie de titluri de stat, organizata de Ministerul Finatelor, au oferit o suma mai mica decat cea pe care intentiona statul sa o imprumute. In schimb, au accesat.

Tenisul sta tot mai bine in ceea ce priveste ...arestarile

Tenisul are o problema majora cu trucarea de meciuri, iar conducatorii acestui sport nu mai pot ascunde acest lucru. Doi jucatori francezi care evolueaza la turnee challenger si futures, Jules Okala si Mick Lescure, au fost retinuti si plasati in arest preventiv, in cadrul unei anchete cu privire la meciuri de tenis trucate, relateaza L 'Equipe.

SIEGFRIED MURESAN, EUROPARLAMENTAR: Guvernul trebuie sa aloce mai multi bani pentru cercetare

Deputatul european Siegfried Muresan considera ca Guvernul trebuie sa aloce mai multe resurse financiare pentru cercetare si dezvoltare. -Conform unui comunicat de presa trimis de Muresan, Uniunea Europeana si-a asumat ca tinta in Strategia Europa 2020 un procent de 3% din PIB pentru investitii in cercetare si dezvoltare. in cadrul aceluiasi obiectiv, Romania si-a asumat o crestere nationala pana la 2% din PIB pana in anul 2020.

5 tendinte IT n relatia firma-consumator: Tot mai multe produse, cumparate n functie de recomandarile algoritmilor de inteligenta artificiala

Cele mai importante 5 tendinte in ceea ce priveste experienta consumatorilor au devenit, in ordinea importantei: intermediarii AI Inteligenta Artificiala), experientele relevante, consumatorii devin colaboratori, comunitatile inlocuiesc pietele, valorile brandului vs valorile proprii, potrivit unei analize SAP.

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )