Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cele mai importante calitati de care ai nevoie pentru a lucra in companiile auto

B1 B1,
Cele mai importante calitati de care ai nevoie pentru a lucra in companiile auto

Intr-o lume in care masinile sunt tot mai conectate cu omul, companiile auto din Romania pun accentul atat pe aptitudinile digitale, cat si pe cele sociale atunci cand recruteaza personal. Tehnologia nu. continuă pe B1

Ce procurori s-au calificat pentru a fi numiti in cele mai importante functii de la Parchet

Ministerul Justitiei a publicat lista procurorilor care s-au calificat in etapa finala a selectiei p.

Cehia face teste pentru a ridica viteza de circulatie a trenurilor la 200 kmh pe cele mai rapide portiuni

In Cehia, compania nationala de infrastructura feroviara SZ face primele teste cu viteza maxima de 200 kmh pe magistrala principala ce leaga Praga de granita cu Austria si Slovacia, scrie International Railway Journal. Cehia are portiuni cu viteze medii de 120 kmh, maximul este acum 160 kmh si tara detine si unul dintre cele mai importante centre de testare a trenurilor din Europa.

Cuplul de fotografi romani ajuns numarul 1 in Anglia. Imaginile care au rupt cele mai tari topuri

Dupa ce in 2018 au devenit cei mai buni fotografi de nunta din Romania, cuplul care formeaza FOTO Dumbrava Daniel si Ana) a obtinut noi premii importante. 2019 le-a adus titlul de cei mai buni fotografi din Anglia, dar si locul 2 in una dintre cele mai tari comunitati de fotografi din lume, Fearless.

Cele mai importante detalii despre Xbox Series X: cand vor aparea jocurile exclusive

Microsoft a facut numeroase anunturi legate de Xbox Series X, dar acum aflam noi detalii despre viitorul consolelor iesite din Redmond. in teorie, Xbox Series X este o noua famile de console.

Nominalizari Oscar 2020: cele mai mari surprize si dezamagiri. Robert De Niro si Jennifer Lopez au fost ignorati

Pe lista nominalizarilor la premiile Oscar 2020 se regasesc multi dintre suspectii de serviciu, insa lipsesc nume importante, Academia Americana de Film facand omisiuni neasteptate, cele mai notabile fiind Robert De Niro si Jennifer Lopez.

Care au fost cele mai cautate locuri de munca din anul 2019

Cele mai cautate locuri de munca in anul 2019 au fost cele de soferi, contabili si economisti, potrivit unei analize realizate de platforma de recrutare eJobs. ro.

Top 10: cele mai bune tari in care sa iti cresti copiii

Danemarca este considerata a fi cea mai buna alegere pentru cuplurile cu copii, care cauta o tara in care sa ii creasca in siguranta pe cei mici, sa aiba un sistem educational dezvoltat si sa le fie acoperite nevoile de ingrijire a sanatatii. Vezi care.

Cum va arata capitala unuia dintre cele mai sarace judete din Romania. Suma fabuloasa care va fi investita

Capitala celui mai nordic judet din Romania isi va schimba total fata si va deveni unul dintre cele mai moderne orase cu ajutorul fondurilor europene. Autoritatile din Botosani au reusit sa obtina 7 milioane de euro pentru asfaltari, trotuare, reabilitare scoli, in general infrastructura si peisagistica.

Utile: Adorata sau detestata, un nutritionist a spus adevarul despre bere. Multi nu stiu ce proprietati are aceasta bautura; Cele mai sigure 5 locuri in care sa calatoresti in 2020

Dieta cu apa calda, cea mai simpla cura de slabire. Vrei sa slabesti? incepe prin a-ti detoxifia organismul, iar cea mai simpla metoda pentru a face acest lucru este. Semne de alarma ca aveti glicemia prea mare. Glicemia trebuie testata zilnic cel putin odata pe zi, folosind un glucometru. Exista unele semne si simptome care ne pot.

Locomotivele CFR Calatori spun multe despre declinul domeniului feroviar: Varsta medie a parcului este 40 de ani, cele mai noi au fost cumparate acum un deceniu

Una dintre cele mai des intalnite situatii neplacute cand mergi cu trenul este cand se defecteaza locomotiva, iar asta nu e de mirare daca tinem cont ca media de varsta a parcului este de 40 de ani si exista in functiune si locomotive produse acum peste cinci decenii. Angajatii de la divizia de reparatii au protestat in aceste zile si spun ca trebuie in multe cazuri sa ia o piesa de la o locomotiva pentru a o pune la alta si ca lucrurile sunt din ce in ce mai grave. Ucraina, Ungaria sau Austria au cumparat locomotive in ultimii ani si reinnoiesc in continuare parcul de tractiune, exact opusul a ceea ce se intampla la noi.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )