Libnet.ro
UNICEF

10:30

HARMAN Romania extinde centrul de dezvoltare auto din Bucuresti

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
HARMAN Romania extinde centrul de dezvoltare auto din Bucuresti

HARMAN International, lider global in tehnologia connected car, cauta 20 de romani alaturi de care sa schimbe viitorul industriei auto. In Romania, HARMAN are o echipa de 400 de angajati si isi continua trend-ul ascendent de 30% din ultimii 2 ani, in. continuă pe Wall-Street Ro

Electronic Arts Romania se extinde si recruteaza zeci de specialisti pentru studioul din Bucuresti

Electronic Arts Romania a anuntat, miercuri, ca isi propune extinderea diviziei EA SPORTS din Bucuresti cu zeci de experti in tehnologie.

Cum arata lobby-ul inteligent din Bucuresti cu cea mai mare podea cinetica din lume dintr-o cladire de birouri

Globalworth, cel mai mare proprietar de spatii de birouri din Romania, dupa dimensiunea portofoliului, a inaugurat in cadrul cladirii Globalworth Tower din Bucuresti cel mai inteligent lobby din regiune, care include o serie de inovatii si premiere.

Spitalul Universitar din Bucuresti promite ca va avea cel mai modern centru de radioterapie din tara in cel mult doi ani

Spitalul Universitar din Bucuresti ar urma sa aiba cel mai modern centru de radioterapie din tara in cel mult doi ani, a promis, marti, managerul unitatii medicale, Adriana Nica. in spitalele de stat din Romania functioneaza, in prezent, mult mai putine aparate de radioterapie decat este necesar, iar pacientii bolnavi de cancer care au indicatie de radioterapie asteapta uneori luni de zile pentru a avea acces la tratament.

Electronic Arts Romania se extinde si recruteaza zeci de specialisti pentru studioul din Bucuresti

Electronic Arts Romania, una dintre cele mai mari companii de tehnologie si producatoare de jocuri v.

Rares Bogdan, dupa avariile in lant ale RADET: Cum e posibil, doamna Firea, sa nu aiba oamenii din Bucuresti caldura si apa calda de trei saptamani? in schimb, va laudati cu cel mai mare targ de Craciun din Europa, cu buget de 1 milion de euro

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan ii cere socoteala primarului general Gabriela Firea, dupa ce mii de bucuresteni stau in frig si fara apa calda din cauza avariilor RADET. Ce-i porcaria asta,.

Cat vor costa, de fapt, luminile de Craciun din Bucuresti si cand o sa le vezi

In ultima parte din noiembrie, anual, se discuta despre luminile de Craciun intinse prin Bucuresti. Acum avem si costuri oficiale pentru 2019. Si, ei bine, la pachet cu targul de Craciun,.

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )