Libnet.ro
UNICEF

06:30

Hyundai a dezvoltat un motor cu emisii mai mici

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Hyundai a dezvoltat un motor cu emisii mai mici

Hyundai a dezvoltat un nou motor care promite performante mai bune, consum mai mic, dar si emisii reduse. Tehnologia CVVD va fi lansata impreuna cu noul propulsor 1. 6 benzina turbo T-GDi care dezvolta 180 de cai putere si un cuplu de 265 Nm. Motorul va. continuă pe Wall-Street Ro

Daea: Preturile pe care le vad astazi in comparatie cu cele de anul trecut sunt mai mici peste tot

Ministrul Agriculturii, Petre Daea, a afirmat, marti seara, ca preturile produselor alimentare sunt in prezent mai mici in comparatie cu cele de anul trecut si a adaugat ca obiectivul sau, dar si al fermierilor, este de a face fata schimbarilor climatice in asa fel incat sa producem cat mai mult si de buna calitate, potrivit Agerpres.

Daea contrazice statisticile: Preturile sunt mai mici peste tot

Preturile produselor alimentare au crescut constant in ultimul an, in special cele ale legumelor si fructelor, dar ministrul Agriculturii, Petre Daea, spune ca acestea sunt mai mici decat anul trecut.

Breaz: Nu au fost taiate bugetele teatrelor Sumele pentru bunuri si servicii au fost mai mici, dar nu au existat cereri pentru suplimentare Nu imi dau demisia

Ministrul Culturii, Daniel Breaz, a spus marti, la Guvern, dupa o discutie cu premierul Viorica Dancila si cu directorii teatrelor si muzeelor, ca intr-adevar suma alocata pentru bunuri si servicii, de unde sunt platiti si colaboratorii, a fost mai mica, dar managerii nu au trimis cereri pentru suplimentarea sumei, subliniind ca au fost doar 4-5 institutii care au facut acest lucru. De asemenea, Breaz a zis ca nu are de ce sa demisioneze.

Pensii mai mici pentru toata lumea! Oamenii sunt socati si ies in strada: Pica Guvernul?

Pensionarii spanioli n-au mai suportat si au iesit in strada, in mai multe orase din tara, cerand o recalculare a pensiilor si indemnand la ocuparea drumurilor, dupa modelul vestelor galbene in.

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2456 seconds )