Libnet.ro
UNICEF

13:30

Acesta este cel de-al treilea SUV fabricat in Romania si primul hibrid. Ford Puma intra in productie in 2019 la Craiova

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Acesta este cel de-al treilea SUV fabricat in Romania si primul hibrid. Ford Puma intra in productie in 2019 la Craiova

Ford a dezvaluit prima imagine cu noul Ford Puma, cel de-al treilea SUV fabricat in Romania, la Craiova, incepand de anul acesta. Va fi si primul hibrid, avand o tehnologie de recuperare a energiei pentru a o stoca intr-un pachet de baterii Litiu-Ion. continuă pe Wall-Street Ro

Top 10 concurenti pentru noul SUV fabricat la Craiova din toamna

Ford aduce in showroom-uri anul acesta un nou SUV de dimensiuni mici si al doilea model fabricat la Craiova, care vine intr-un segment aglomerat, insa cu un ritm de crestere de doua ori mai mare decat cel al pietei.

Ford dezvaluie noua generatie a SUV-ului Kuga: primul model Ford care ofera propulsie mild-hybrid, plug-in hybrid si full-hybrid

Kuga este cel mai vandut SUV Ford la nivel european si al treilea model al gamei Ford in regiune la nivel de vanzari, dupa Fiesta si Focus. Clientii au achizitionat 153. 800 de exemplare Kuga in 2018, contribuind la o crestere de peste 19% a vanzarilor de SUV-uri Ford in cursul anului trecut.

VIDEO Negociatorul-sef al UE: Un Brexit fara acord este cel mai probabil

O iesire a Marii Britanii fara acord este cea mai probabila varianta in acest moment, desi inca poate fi evitata, a declarat marti negociatorul -sef UE, Michel Barnier.

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2063 seconds )