Libnet.ro
UNICEF

12:45

BBC: Chris Evans va prezenta emisiunea Top Gear

B1 B1,
BBC: Chris Evans va prezenta emisiunea Top Gear

Chris Evans, prezentatorul de radio si televiziune, il va inlocui pe Jeremy Clarkson la carma emisiunii Top Gear. Noul prezentator a semnat un contract pe trei ani si va incepe filmarile pentru noul sezon peste. continuă pe B1

BBC: Chris Evans il va inlocui pe Jeremy Clarkson la Top Gear

Prezentatorul de radio si televiziune Chris Evans va prezenta emisiunea Top Gear, in locul lui Jeremy Clarkson, concediat de BBC in luna martie, in urma unei altercatii fizice cu unul dintre producatorii.

BBC a anuntat cine il va inlocui pe Jeremy Clarkson in show-ul Top Gear

Prezentatorul de radio si televiziune Chris Evans va prezenta emisiunea Top Gear, in locul lui Jeremy Clarkson, concediat de BBC in luna martie, in urma unei altercatii fizice cu unul dintre producatorii show-ului TV, au precizat, marti, reprezentantii postului public britanic, citati de Reuters.

A fost ales noul prezentator al emisiunii Top Gear. Cine il inlocuieste pe Jeremy Clarkson

Prezentatorul de radio si televiziune Chris Evans va prezenta emisiunea Top Gear, in locul lui Jeremy Clarkson, concediat de BBC in luna martie, in urma unei altercatii fizice cu unul dintre producatorii show-ului TV.

Jeremy Clarkson a revenit la BBC pentru a termina doua episoade din Top Gear

Jeremy Clarkson s-a intors la BBC pentru a-si inregistra vocea pentru doua episoade nefinalizate ale seriei Top Gear. Richard Hammond si James May au revenit si ei pentru a inregistra un episod care va fi difuzat in curand.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )