Libnet.ro
UNICEF

14:30

Kalashnikov trage cu... MASINA ELECTRICA. Cum arata noul supercar retro cu care compania vrea sa concureze Tesla (VIDEO)

B1 B1,
Kalashnikov trage cu... MASINA ELECTRICA. Cum arata noul supercar retro cu care compania vrea sa concureze Tesla (VIDEO)

Compania Kalashnikov, celebra pentru armele sale automate, a intrat pe piata auto. La putin timp dupa ce a prezentat un robot ciudat, compania a adus acum si o masina electrica cu aspect retro cu care vrea sa. continuă pe B1

Cat costa masina electrica pentru hipsteri pe care o poti parca oriunde

Microlino, cea mai mica masina electrica de oras, va fi disponibila in Europa curand si promite mai multe avantaje decat pare la prima vedere. Microlino este un producator elvetian de scutere care, in urma cu trei ani, a decis sa reinventeze vechea BMW Isetta, masinuta din anii 50 si 60 care devenise populara in mai [].

Kalashnikov vrea sa bata Tesla cu aceasta masina electrica retro

E in regula daca numeleKalashnikov nu-ti spune prea multe. E lipit de arma automata AK-47 si cam atat. Din 2018, am putea vorbi insa si de producator de masini electrice cat de cat cool. Producatorul rus de armament considera ca are cateva atuuri care sa-i scoata masina in evidenta in lupta cu Tesla. Se ia [].

VIDEO Kalashnikov a dezvoltat o masina electrica retro cu autonomie de 350 km

Compania Kalashnikov, celebra pentru armele sale automate, a vrut cu orice pret sa se vorbeasca de ea si, la doar cateva zile dupa ce a prezentat un robot ciudat, a adus acum si o masina electrica retro despre care spune insa ca va ajunge sa rivalizeze Tesla Motors, scrie The Guardian.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )