Libnet.ro
UNICEF

01:05

Reactia lui Elon Musk, dupa ce a fost indepartat cu forta de la conducerea Tesla

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Reactia lui Elon Musk, dupa ce a fost indepartat cu forta de la conducerea Tesla

Elon Musk sustine ca Tesla este foarte aproape sa devina profitabila, dupa mai multi ani in care a consumat capital, si a subliniat ca producatorul de automobile electrice poate sa obtina o victorie epica in ceea ce priveste. continuă pe Wall-Street Ro

ELON MUSK, directorul Tesla, acuzat de frauda in SUA: Ar fi indus in eroare investitorii! Risca sanctiuni DRASTICE

CEO-ul Tesla, Elon Musk, a fost timis in judecata de catre autoritatea de supraveghere financiara americana SEC Securities and Exchange Commission) fiind acuzat ca a indus in mod intentionat in eroare.

Elon Musk va demisiona din functia de presedinte al companiei Tesla, dar va ramane director executiv

Tesla si Elon Musk au fost de acord sa plateasca 20 de milioane de dolari fiecare catre Comisia de valori mobiliare si burse SEC) si miliardarul va demisiona din functia de presedinte al consiliului de administratie al Tesla, insa va ramane director general, conform Reuters.

Elon Musk a fost dat in judecata din cel mai stupid motiv

Elon Musk a vrut, in august, sa scoata compania Tesla de pe bursa. Fix acel moment, si un mesaj neinspirat, i-a adus acum un proces destul de serios. Securities and Exchange Commission SEC) din.

Guvernul Statelor Unite il da in judecata pe Elon Musk. Ce sanctiuni drastice risca antreprenorul dupa ce a fost acuzat de declaratii mincinoase

Comisia pentru Supravegherea Comertului SEC Securities and Exchange Comission), agentie federala arondata Guvernului Statelor Unite ale Americii, l-a pus oficial sub acuzazre pe Elon Musk pentru declaratii minicinoase care au cauzat haos pe bursa si au indus in eroare investitorii Tesla, companie fondata si condusa de antreprenorul nascut in Africa de Sud.

Elon Musk, nevoit sa demisioneze din functia de presedinte al Tesla

Elon Musk va demisiona din functia de presedinte al companiei Tesla si va trebui sa plateasca o amenda de 20 de milioane de dolari dupa un acord cu autoritatile de reglementare din Statele Unite, informeazaCNNsiBBC. Acordul a fost incheiat in contextul in care omul de afaceri era acuzat de frauda.

Ce inseamna ca Elon Musk nu mai e sef suprem la Tesla

Elon Musk nu va mai fi presedintele producatorului auto Tesla si va plati o amenda de 20 de milioane de dolari. Ce inseamna asta pentru companie? Musk a fost luat la rost de catre.

S-A TERMINAT! Elon Musk, obligat sa demisioneze de la presedintia Tesla. Ce va face acum excentricul milionar

Dupa scandalul de evaziune fiscala, compania Tesla a acceptat sa il demita pe Elon Musk din functia de presedinte al consiliului de administratie si sa plateasca o amenda de 40 de milioane de dolari.

Elon Musk, dat in judecata de comisia care supravegheaza piata de capital americana: ce pedeapsa ar putea primi CEO-ul Tesla

Elon Musk, CEO-ul producatorului de automobile Tesla, a fost trimis in judecata de catre Securities and Exchange Commission, autoritatea care supravegheaza piata de capital americana, pentru frauda in urma declaratiilor facute de acesta in legatura cu.

Elon Musk, dat in judecata pentru frauda

Comisia americana pentru bursa si valori mobiliare SEC) l-a dat in judecata pe directorul general al Tesla Elon Musk pentru frauda si cere inlaturarea sa de la conducerea producatorului de automobile electrice, afirmand ca acesta a publicat luna trecuta o serie de tweeturi false si inselatoare legate de posibila retragere de la bursa a companiei, transmite Reuters .

Demisie de rasunet! Elon Musk pleaca de la presedintia Tesla

Compania Tesla a acceptat sa il demita pe Elon Musk din functia de presedinte al consiliului de administratie si sa plateasca o amenda de 40 de milioane de dolari, in cadrul unei intelegeri cu SEC.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2181 seconds )