Libnet.ro
UNICEF

09:30

Tesla depaseste Toyota si devine cea mai scumpa companie auto de pe piata bursiera

Hotnews Hotnews,
 Tesla depaseste Toyota si devine cea mai scumpa companie auto de pe piata bursiera

Producatorul de vehicule electrice de ultima generatie Tesla a devenit miercuri cea mai scumpa companie automobilistica globala de pe piata de valori, depasind Toyota, chiar daca compania Elon Musk vinde cu mult mai putine masini decat concurentul sau japonez, potrivit AFP. continuă pe Hotnews

Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020: Cea mai mica rata de promovare din ultimii ani, dar cele mai multe medii de 10 Topul liceelor de 10 din Bucuresti

Paradoxul examenului de Bacalaureat 2020 este ca, desi rata de promovare, inainte de contestatii, este de 62,9% - cea mai mica din ultimii sase ani - in acest an au fost cele mai multe medii de 10. Mai exact, 232 de elevi au obtinut media 10, inainte de contestatii, fiind cele mai multe medii de 10 obtinute la bacalaureat in ultimii 17 ani.

Testarea nationala anti-Covid a inceput. Cand vom afla cati romani au fost infectati: Este cea mai avansata metoda disponibila in acest moment

Testarea nationala a inceput cu judetul Ialomita, dar au fost recoltate si cateva din Bucuresti, anunta Adriana Pistol, directorul Centrului National de Supraveghere si Control al Bolilor Transmisibile CNSCBT). Testarea ar urma sa se incheie la sfarsitul lunii august si este facuta cu cea mai avansata metoda disponibila in acest moment.

Vicepremierul Raluca Turcan, la prezentarea programului Recladim Romania: Guvernul PNL, cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor europene de la integrarea in UE (VIDEO)

Vicepremierul Raluca Turcan sustine ca Guvernul Orban a inregistrat cea mai mare rata de absorbtie a fondurilor europene de la intrarea Romaniei in Uniunea Europeana. Demnitara a facut aceasta declaratie.

Cea mai buna veste pentru utilizatorii de Chrome: ce se schimba si de ce-ti va fi util

Cel mai nou update Google Chrome rezolva o problema care a dat mari batai de cap utilizatorilor, iar cea mai noua actualizare a browserului vine cu o imbunatatire semnificativa pentru.

Pandemia i-a prins pe circa 35% dintre romani fara economii, proportia acestora fiind cea mai mare din Europa (survey)

Circa 35% din romani spun ca pandemia i-a prins fara bani pusi deoparte, proportia acestora fiind cea mai ridicata din Europa, potrivit unui survey publicat de ING. Fata de luna mai 2020, cand a fost realizat acest survey, in decembrie ponderea romanilor fara economii era usor mai mica, de 40%. Media europeana a populatiei fara economii in luna mai) este de 28%, datele fiind in linie cu estimarile Eurostat care arata ca circa o treime din populatia Europei nu ar putea face fata unor cheltuieli neprevazute.

Indicele SP 500 a incheiat trimestrul al doilea cu cea mai buna evolutie din ultimele doua decenii

Indicele american SP 500 a inchis marti in urcare si a consemnat cea mai mare crestere trimestriala din mai mult de doua decenii, sustinut de asteptarile investitorilor ca masurile de stimulare ale guvernului vor contribui la redresarea economiei americane, transmite Reuters.

Bolnavi de Covid-19, au stat la taraba in cea mai mare piata a Constantei. Apoi au plecat spre casa, strabatand tara. Un accident i-a dus in spital

Un cuplu din Maramures care a vandut produse agricole in cea mai mare piata din Constanta s-a imbolnavit de Covid-19 si a plecat acasa, fara sa anunte autoritatile. Pe drum, insa, cand mai aveau putin de calatorit, masina celor doi a derapat si a facut accident. Asa a iesit la iveala ca sotii erau bolnavi si trebuia sa fie internati la acel moment.

Cea mai fertila femeie din lume spune stop la 41 de ani. Are 44 de copii pe care ii creste singura, dupa ce sotul a parasit-o

Mariam Nabatanzi, din Uganda, este considerata una din cele mai fertile femei din lume, daca nu chiar cea mai fertile. Aceasta a dat nastere pentru prima oara la doar 13 ani. Dupa ce sotul a parasit-o, a fost nevoita sa isi creasca singura cei 44 de copii.

Verchere, OMV Petrom: Gazul va fi cea mai valoroasa resursa pentru Romania. Proiectul de la Marea Neagra s-a blocat in sistemul politic

Romania are o oportunitate pe care putine tari o au, cu gazele din Marea Neagra, care vor fi cea mai valoroasa resursa pentru tara noastra, in urmatorul deceniu, a declarat marti Christina Verchere, CEO al OMV Petrom. Ea a spus insa ca proiectul de exploatare a gazelor s-a blocat in sistemul politic, iar decizia finala de investitie a OMV Petrom depinde de legea offshore, pentru care nu exista inca un progres.

Bac 2020. Rata de promovare este cea mai mica din ultimii sase ani. Ce sector al Bucurestiului este cel mai bine plasat

Datele centralizate ale Ministerului Educatiei si Cercetarii referitoare la actuala sesiune de Bacalaureat arata cea mai mica rata de promovare inainte de contestatii - din ultimii sase ani.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2005 seconds )