Libnet.ro
UNICEF

15:15

Tesla Model 3, cea mai vanduta masina electrica in Europa in luna februarie: peste 3.600 de unitati comercializate

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Tesla Model 3, cea mai vanduta masina electrica in Europa in luna februarie: peste 3.600 de unitati comercializate

Tesla Model 3 a fost cea mai vanduta masina electrica in Europa in luna februarie, dupa ce a fost comercializata in peste 3. 600 de unitati. Renault Zoe a ocupat locul doi cu aproape 2. 900 de unitati. continuă pe Wall-Street Ro

Nu e gluma! Parlamentul britanic va dezbate pe 1 aprilie cea mai semnata petitie din istoria sa, prin care aproape sase milioane de oameni au cerut ramanerea in UE

Deputatii britanici vor dezbate, pe 1 aprilie, ceea ce au anuntat ca fiind cea mai semnata petitie trimisa vreodata Parlamentului de la Londra, prin care aproape sase milioane de oameni din Regatul Unit au cerut.

Autobiografia lui Michelle Obama, pe cale sa devina cea mai de succes carte de memorii din istorie

Autobiografia Becoming a fostei prime doamne a Statelor Unite Michelle Obama este pe cale sa devina cea mai de succes carte de memorii din toate timpurile, cu peste 10 milioane de exemplare vandute pana in prezent, a declarat marti editura Penguin Random House PRH).

Eroul Zilei. Teodora Meluta, cea mai buna fotbalista din Romania

La doar 19 ani, Teodora Meluta a reusit sa devina cea mai buna fotbalista din Romania. Talentatul fundas al celor de la Olimpia Cluj provine dintr-o familie de microbisti si a facut cunostinta cu fotbalul.

VIDEO Angelique Kerber, catre Bianca Andreescu: Esti cea mai mare regina a dramelor

Angelique Kerber a pierdut pentru a doua oara in mai putin de o saptamana in fata Biancai Andreescu, lucru care a facut-o pe jucatoarea din Germania sa reactioneze dur la strangerea de mana de la finalul partidei. Esti cea mai mare regina a dramelor dintotdeauna a fost mesajul pe care Kerber i l-a transmis adversarei.

A fost descoperita cea mai mare albina de pe fata Pamantului! Este de dimensiunea unui deget FOTO

Cea mai mare albina din lume a fost re-descoperita, dupa decenii intregi s-a crezut ca aceasta specie a diparut. Albina giganta, careeste dedimensiunea degtului mare a unui adulta fost gasita.

VIDEO Preot injunghiat in cea mai mare biserica din Canada, in timpul unei slujbe transmise in direct la TV. Suspectul ar fi de origine romana

Un preot a fost injunghiat in fata congregatiei sale, in timpul unei transmisiuni live la TV, la cea mai mare biserica din Canada, informeaza AFP.

VIDEO Cea mai spectaculoasa arteziana din judet intra in functiune. Au fost facute ultimele probe tehnice

Cea mai spectaculoasa fantana arteziana din municipiul Deva a fost testata la sfarsit de saptamana, pentru a fi pusa din nou in functiune.

Razvan este din Bucuresti si acum ceva vreme si-a cumparat o masina electrica. A descoperit ceva dupa doar cateva zile: Mai bine mergeam prin Bulgaria

Masinile electrice sunt o atractie pentru romani, chiar daca pretul lor este mare. Razvan Barbu este sofer pe o astfel de masina si merge zilnic prin traficul din Bucuresti. Este incantat de faptul ca o po.

Am 26 de ani, iar cea mai buna prietena a mea e foarte atragatoare. Nici iubitul ei nu e rau. Aseara, am ajuns acasa ametiti, dar am mai baut un pahar. Am aterizat in pat si cand am deschis ochii, am zis ca visez: Era deasupra mea. Mi-e foarte rusine!

O tanara din Marea Britanie are o dilema si un sentiment de rusine puternic. Asa ca i-a scris consilierei pe probleme de relatii de la The Sun. Sunt o fata de 26 de ani si lucrez intr-un call center. Cea .

FOTO Adolescentul roman calificat la cea mai mare competitie de robotica din lume: Vreau sa fac o corporatie care sa bata Samsung si Apple

Andrei Istudor, elev in clasa a X-a a Colegiului National Unirea din Focsani, este unul dintre cei mai buni roboticieni ai Romaniei.

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2469 seconds )