Libnet.ro
UNICEF

01:05

E LEGE! Trebuie SA DAI DIN NOU TESTUL, altfel RAMAI FARA PERMISUL AUTO! ALERTA printre SOFERII ROMANI

B1 B1,
E LEGE! Trebuie SA DAI DIN NOU TESTUL, altfel RAMAI FARA PERMISUL AUTO! ALERTA printre SOFERII ROMANI

Alerta printre soferii romani! Se schimba tot ce stiam pana acum. Apare un nou test medical pentru obtinerea permisului de conducere, conform unui proiect lansat de curand, in dezbatere,. continuă pe B1

VIDEO UPDATE Dancila, intampinata din nou de protestatari la Constanta Au scandat Analfabeta Premierul spera ca Parlamentul sa adopte o lege care sa interzica defaimarea

Premierul Viorica Dancila a fost intampinata din nou de cativa protestatari la Pavilionul Expozitional din Constanta, unde are loc intalnirea PSD cu pensionarii constanteni. Manifestantii au scandat Analfabeta si Fara pensii speciale. Dancila a spus, potrivit Mediafax, ca protestatarii, care au scandat analfabeta, sunt aceleasi 7-8 persoane care merg la evenimentele din tara ale PSD. De asemenea, presedintele PSD si-a exprimat speranta ca Parlamentul sa adopte o lege privind interzicerea calomniei si defaimarii.

Cristi Borcea incearca din nou sa iasa de dupa gratii. Omul de afaceri a depus o noua cerere de eliberare conditionata

Cristi Borcea incearca din nou sa iasa de dupa gratii. Omul de afaceri a depus o noua cerere de eliberare conditionata la Judecatoria Sectorului 4. Este a doua cerere dupa ce prima a fost respinsa de judec?.

Dancila, despre Dana Girbovan: Eu as propune-o din nou ministru al Justitiei

Premierul Viorica Dancila a declarat, vineri, ca ar propune-o din nou pe Dana Girbovan pentru functi.

Scenariu-exploziv. Metoda Crin Antonescu, folosita din nou la prezidentiale

Metoda Crin Antonescu pare a fi folosita si in aceasta campanie electorala. Crin Antonescu s-a retras pe repede inainte din cursa pentru prezidentiale si a rupt USL. Antonescu a disparut apoi, fara prea.

VIDEO Orient Express a traversat din nou Romania, de data aceasta in drumul catre vest

Trenul Orient Express a incheiat luni dimineata a doua traversare a tarii, de data asta in drumul sau catre Venetia. Trenul a intrat sambata in tara, iar duminica la 12. 30 a plecat din Bucuresti, cu o oprire turistica de trei ore la Sinaia. Venice Simplon Orient Express a iesit din Romania la 8. 47, pe la Curtici, cu o intarziere de o ora fata de graficul de mers, din cauza lucrarilor de pe Coridorul IV.

George Maior, citat din nou la Sectia pentru Investigarea Infractiunilor din Justitie

Fostul sef SRI, George Maior, este citat de catre procurorii Sectiei de investigare a infractiunilor din justitie SIIJ), in dosarul privind extradarea lui Nicolae Popa. Este a treia oara cand procurorii.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )