Libnet.ro
UNICEF

15:15

Fabrica de tevi A/C pentru autovehicule din Timisoara trece pe laser, investitie de 2,1 milioane Euro

Hotnews Hotnews,
 Fabrica de tevi A/C pentru autovehicule din Timisoara trece pe laser, investitie de 2,1 milioane Euro

Fabrica de tevi de aer conditionat A/C) pentru autovehicule ContiTech din Timisoara trece la sudura prin tehnologie laser, in urma unei investitii de 2,1 milioane Euro. Instalatia a fost dezvoltata de catre o echipa din cadrul fabricii din Timisoara. Masina de sudura are la baza tehnologie laser de top si poate suda conectori pentru toate tipurile de linii de climatizare, inclusiv ventili de umplere. Conceptul a fost gandit atat pentru productia de serie, cat si pentru activitati de cercetare si dezvoltare in domeniul sudurii cu laser. continuă pe Hotnews

Intel s-a mutat anul trecut in asamblul mixt Openville din Timisoara, unde ocupa 2.400 metri patrati. Aici lucreaza, in prezent, aproximativ 150 de ingineri

Centrul Intel, situat in ansamblul mixt Openville Timisoara din Timisoara, este specializat in software pentru aplicatii de computer vision si inteligenta artificiala. Aici lucreaza aproximativ 150 de ingineri, iar numarul acestora urmeaza sa creasca.

Simona Halep, Doctor Honoris Causa la Universitatea de Vest din Timisoara: Tenismena este un ambasador de prim rang al Romaniei in lume

Universitatea de Vest din Timisoara pretuieste excelenta, ca rezultat gradual si permanent al efortului de a fi mai bun. in demersul sau de recunoastere a valorilor Romaniei, UVT va acorda, in 23 noiembrie,.

Klaus Iohannis taxeaza guvernul pentru dezastrul din economie: Revolutia industriala 4.0, la noi mai ales ZERO (VIDEO)

Presedintele Klaus Iohannis a lanat un nou atac la adresa Guvernului, refereindu-se la situatia din economie. Prezent, miercuri seara, la cea de-a XXV-a editie a Galei Topului National al Firmelor, seful.

Comisia Iordache a adoptat OUGcu privire la Sectia pentru infractiunile din Justitie in forma Guvernului

Comisia pentru elaborarea Legilor Justitiei a decis miercuri sa dea un raport de adoptare OUG 90/2018 privind unele masuri pentru operationalizarea Sectiei pentru investigarea infractiunilor din Justitie. S-au.

CEx PSD: Vot pentru excluderea din partid a lui Adrian Tutuianu si Marian Neacsu (VIDEO)

Social-democratii din Comitetul Executiv al PSD au votat, luni, excluderea din partid a sefului PSD Dambovita, Adrian Tutuianu, si a secretarului general, Marian Neacsu. Noi, si in scrisoarea pe care am f.

Bucurestenii ar putea plati mai mult pentru caldura din apartamente, dupa ce ELCEN vrea sa scumpeasca gigacaloria

ELCEN a solicitat Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei ANRE) o majorare a pretului de productie pentru gigacalorie cu aproximativ 10%, a declarat, luni, Claudiu Cretu, administratorul special al celui mai mare producator de.

Marius Pieleanu, previziune pentru deznodamantul din sedinta CEx a PSD: Va ingropa securea razboiului

Sociologul Marius Pieleanu a avut, luni, o interventie telefonica la Antena 3, unde a vorbit despre CEx-ul PSD. Astazi, vor fi discutate, in primul rand, propunerile pentru ASF si CNA. ) E informatie ce.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2295 seconds )