Libnet.ro
UNICEF

01:05

ZF Friedrichshafen preia divizia auto a BeeSpeed din Timisoara

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
ZF Friedrichshafen preia divizia auto a BeeSpeed din Timisoara

ZF Friedrichshafen AG a achizitionat divizia auto a prestatorului roman de servicii de inginerie BeeSpeed. Noua filiala ZF, BeeSpeed Technical Engineering Center cu cei peste 100 de angajati, se dezvolta intr-o cladire a Universitatii Politehnice din. continuă pe Wall-Street Ro

Nestl Romnia nchide fabrica din Timisoara

Nestle Romania anunta intentia de a incepe demersurile pentru inchiderea unitatii sale de productie din Timisoara pana la finalul lunii mai 2019, potrivit unui mesaj al companiei, transmis HotNews. ro. Conducerea a informat angajatii cu privire la aceasta intentie, fiind vizati 388 de angajati. inchiderea unitatii din Timisoara este o decizie extrem de dificila, luata dupa analize amanuntite. Pe plan local, Nestle isi desfasoara activitatea pe o piata care trece printr-o perioada de schimbari rapide, caracterizata de noi tipare de consum si deficit de munca, intr-un mediu competitiv a declarat Leszek Wacirz, Country Manager Nestle Romania.

Elevi din Timisoara, finala de competitie la NASA: statul nu ii sprijina DELOC

Statul roman NU sprijina in niciun fel pe elevii unui liceu din Timisoara care, pentru al treilea an consecutiv s-au calificat in finala unei competitii internationale organizate de NASA si M. In schimb, Guvernul Romaniei a gasit de cuvinte sa dea.

Un tnar a intrat cu un cutit ntr-un cazinou din Timisoara, a batut o angajata si a fugit

Un tanar de 27 de ani a fost retinut de politisti, dupa ce, marti, a intrat intr-un cazinou din Timisoara, a batut-o pe angajata localului inclusiv cu un scaun, iar sub amenintarea cutitului a obligat-o sa-i dea 2. 000 de lei si doua telefoane, potrivit Mediafax.

Angajata unui cazinou din Timisoara, BATUTA CRUNT de un recidivist: IMAGINI SOCANTE (VIDEO)

Angajata unui cazinou din Timisoara a fost batuta crunt si amenintata de un tanar, care a obligat-o sa ii dea 2. 000 de lei. Agresorul, in varsta de 27 de ani, a intrat in local cu un cutit in mana, c.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2442 seconds )