Libnet.ro
UNICEF

01:05

O masina a intrat in cladirea Operei din Timisoara: E UIMITOR cine era la volan (FOTO)

B1 B1,
O masina a intrat in cladirea Operei din Timisoara: E UIMITOR cine era la volan (FOTO)

Incident neobisnuit in centrul Timisoarei. Directorul Operei Nationale din oras, Corneliu Murgu, a intrat cu masina chiar in cladirea institutiei pe care o conduce, informeaza. continuă pe B1

O masina a intrat in cladirea Operei din Timisoara: E UIMITOR cine era la volan(FOTO)

Incident neobisnuit in centrul Timisoarei. Directorul Operei Nationale din oras, Corneliu Murgu, a intrat cu masina chiar in cladirea institutiei pe care o conduce, informeaza.

Directorul Operei din Timisoara, implicat intr-un accident neobisnuit. A intrat cu masina direct in cladirea instututiei

Accident iesit din comun in Timisoara. Directorul Operei din Timisoara, Corneliu Murgu, a ajuns duminica la spital cu contuzii usoare dupa ce a intrat cu masina in zidul lateral al.

Directorul Operei din Timisoara a intrat cu masina in zidul institutiei, dupa ce a apasat acceleratia in loc de frana

Directorul Operei din Timisoara, Corneliu Murgu, a ajuns duminica la spital cu contuzii usoare dupa ce a intrat cu masina in zidul lateral al institutiei, relateaza Agerpres. Potrivit unor surse din politie, Corneliu Murgu ar fi apasat pedala de acceleratie in loc de frana.

Managerul Operei din Timisoara a intrat cu limuzina in peretele cladirii

Managerul Operei Romane din Timisoara, Corneliu Murgu, a intrat cu limuzina BMW pe care o conducea in peretele cladirii care adaposteste Opera, informeaza site-ul Press Alert.

Directorul Operei Romane din Timisoara a intrat cu masina in cladirea institutiei

Un accident de circulatie mai putin obisnuit a avut loc, duminica dimineata, incentrul Timisoarei. Managerul Operei Romane din Timisoara, Corneliu Murgu,a intrat cu masina in cladirea.

Accident bizar provocat de directorul Operei din Timisoara pe o strada pietonala. A incurcat frana cu acceleratia

Directorul Operei Romane din Timisoara, Corneliu Murgu 69 de ani), a fost implicat duminica dimineata intr-un accident rutier in urma caruia masina pe care o conducea a intrat pe o strada pietonala si s-a izbit de zidul institutiei pe care Murgu o conduce.

Doi tineri care au ajuns in stare grava la spitalul din Timisoara sustin ca au fost batuti de politisti si jandarmi

Doi tineri care au ajuns in stare grava la sectia de Urgente a Spitalului Judetean din Timisoara au declarat ca au fost batuti de politisti si jandarmi, la nivelul Inspectoratului de Politie Timis si al Gruparii Mobile de Jandarmi Timisoara fiind deschise anchete in acest caz, scrie News. ro.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )