Libnet.ro
UNICEF

05:30

Tesla, cea mai proasta masina intr-un top intocmit de JD Power

Adevărul Adevărul,
Tesla, cea mai proasta masina intr-un top intocmit de JD Power

Tesla a obtinut cel mai slab punctaj dintre toti marii producatori in cadrul unui studiu privind calitatea, realizat de JD Power privind gradul de satisfactie al clientilor in primele 90 de zile de la achizitie, scrie WSJ si theverge. com. continuă pe Adevărul

Florin Citu: Trecem prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani. Chiar si asa, vom creste pensiile (VIDEO)

Ministrul Finantelor, Florin Citu, a declarat, pentru B1 TV, ca lumea se confrunta acum cu cea mai mare criza economica din ultima suta de ani. Asta pentru ca nu s-a mai intamplat pana acum ca doua crize.

Cum se face cea mai buna pizza de casa. Un bucatar italian a dezvaluit secretul

Michele Leo, un bucatar italian, a dezvaluitcare este secretul pentru cea mai buna pizza. Secretul nu sta in modul de coacere, nici in topping-uri. Ingredientele de baza pentru aluat sunt cheia, dezvaluie bucatarul.

Un laureat Nobel face dezvaluiri privind cea mai eficienta metoda de prevenire a transmiterii COVID-19

Mario Molina, castigator al Premiului Nobel pentru Chimie in 1995, este unul dintre autorii studiului care a concluzionat ca purtarea mastii in public reprezinta cea mai eficienta metoda de prevenire a transmiterii de la om la om.

Nume surpriza. Cine este cea mai urmarita vedeta din Romania pe Social Media. Top 10

Inna, Andra si Adelina Pestritu sunt cele mai urmarite persoane din Social Media, din Romania, potrivit unui top realizat prin intermediul Social Media Stars Index.

Costel Alexe: in Moldova, aprilie a fost cea mai secetoasa luna din istorie, iar iunie cea mai ploioasa din ultimii 60 de ani Despre SUMAL si impaduriri

Ministrul Mediului, Costel Alexe, a declarat, pentru B1 TV, ca oamenii incep sa simta tot mai mult pe propria piele efectele schimbarilor climatice pe care chiar ei le-au provocat. Acesta a precizat ca persoanele.

Cea mai ciudata schimbare din iOS 14: nu-ti vei mai folosi la fel iPhone-ul

Odata cu lansarea versiunii beta de iOS 14, vor ajunge online mai multe detalii despre schimbarile introduse de Apple in noul sistem de operare. Unele dintre cele mai interesante fac deja valuri.

Cea mai importanta aplicatie Google, reinventata complet: ce se intampla cu Google Photos

Google Photos este una dintre cele mai populare aplicatii create de Google si foarte multi oameni depind de serviciul gigantului din Mountain View pentru a-si face o copie de siguranta la.

Florin Citu: Romania trece prin cea mai dificila perioada pentru economie din ultima suta de ani

Actuala criza economica e mai grava decat Marele Crah din 1929, a declarat, vineri seara, ministrul Finantelor Publice, Florin Citu, referindu-se la cele doua crize cu care se confrunta Romania in prezent.

Iulia Vantur, declaratii despre viata alaturi de Salman Khan:M-a invatat sa muncesc pana cand devin cea mai buna varianta a mea

Iulia Vantur afost de fiecare data sa fie foarte discreta in ceea ce privesc amanuntele legate de viata sa personala, dar mai ales de relatia cu Salman Khan. insa, fosta vedeta tv a dezvaluit recent cateva detalii despre relatia cu partenerul sau de viata.

Nu vrem sa patim ca in misiunea Apollo. NASA ofera un premiu pentru cea mai buna idee de toaleta lunara

NASA ofera un premiu un bani pentru cel mai bun proiect de toaleta lunara, sperand sa primeasca o solutie inovatoare pentru misiunea Artemis care urmeaza sa aselenizeze in 2024, scrie Guardian.

ştiri din Auto

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2245 seconds )