Libnet.ro
UNICEF

00:06

TOP 10 cele mai vandute masini noi in Europa. VW Golf pierde locul I

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
TOP 10 cele mai vandute masini noi in Europa. VW Golf pierde locul I

Vanzarile de masini noi in Europa au scazut cu peste 7% in primele doua luni ale anului. Au fost comandate aproximativ 2,2 milioane de unitati, nivel similar cu cel inregistrat in urma cu cinci ani. Peisajul negativ se reflecta si in top 10 cele mai. continuă pe Wall-Street Ro

A murit Bill Withers, una dintre cele mai mari voci ale muzicii soul

Cantaretul american Bill Withers, una dintre cele mai mari voci ale muzicii soul, caruia ii datoram melodii precum Aint No Sunshine sau Lean On Me, a murit in urma unor complicatii cardiace, la varsta de 81 de ani, a anuntat vineri familia sa, potrivit AFP.

Italia: Vanzarile de masini noi in martie au fost de sase ori mai mici decat acum un an, intr-una dintre cele mai grele perioade din istoria recenta a tarii

Vanzarile de masini noi in Italia au scazut cu 86% in martie, luna in care activitatea economica a incetat aproape total in tara europeana unde coronavirusul a facut cele mai multe ravagii, scrie Automotive News. Cea mai pesimista prognoza indica o scadere de aproape 50% a pietei auto pentru intreg anul. Epidemia de COVID-19 a facut peste 12. 000 de morti in Italia si bilantul este mai negru cu fiecare zi.

Presedintele Belarusului recomanda hocheiul, vodka si banya - o sauna traditionala - drept cele mai bune leacuri impotriva coronavirusului

In timp ce mai toate tarile isi inchid granitele si iau masuri extreme in incercarea de stopa raspandirea coronavirusului, unele dintre cele mai represive societati din fosta Uniune Sovietica isi desfasoara activitatea ca de obicei, iar liderii lor prescriu remedii neobisnuite pentru noul virus, relateaza CNN.

Situatia pe judete a celor infectati cu coronavirus. Suceava se apropie de 1.000 de cazuri. Ce judete au cele mai mari probleme

Grupul de Comunicare Strategica a transmis o situatie centralizata a cazurilor de persoane infectate cu COVID-19 pe fiecare judet. Sursa citata arata cum a evoluat situatia privind pandemia de coronavirus in ultimele doua zile, in prezent cele mai multe cazuri fiind in Suceava, Bucuresti, Hunedoara si Arad.

Ordonanta Militara numarul 7. Care sunt cele mai importante prevederi

Ordonanta Militara numarul 7. Iata care sunt cele mai importante prevederi ale Ordonantei Militare numarul 7.

Romanii prefera divertismentul, in vreme de pandemie: Asia Express, cele mai mari audiente din istoria show-ului

Ultimele audiente arata ca romanii au nevoie de portia necesara de divertisment in ciuda situatiei de criza generata de coronavirus, Asia Express inregistrand, in cea mai recenta editie, cele mai mari audiente din istoria show-ului.

Netflix are cele mai multe descarcari in primul trimestru din 2020. YouTube Kids, cea mai mare utilizare

Si YouTube sta foarte bine, generand 110 milioane de dolari prin aplicatie in aceeasi perioada, cele mai mari venituri intre aplicatiile de streaming la nivel global, potrivit unui raport intocmit de Apptopia si Braze, citat de Reuters.

Coronavirus in Romania: Cele mai afectate judete Un singur judet fara niciun caz de COVID-19 Situatia pe judete

Bilantul imbolnavirilor cu coronavirus in Romania a ajuns la 2. 738, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategica joi la ora 13. Cele mai afectate judete sunt Suceava, cu 701 cazuri de COV-19, urmat de Brasov - 117, Constanta - 111, in timp ce in Capitala sunt 505 cazuri. in Harghita nu exista niciun caz de coronavirus, in timp ce Salaj si Tulcea sunt printre judetele cel mai putin afectate, cu 6 cazuri de imbolnavire.

Cele mai de succes sisteme educationale din lume. Ce le face atat de performante

Educatia este unul dintre domeniile cele mai importante ale societatii. Unele state au investit in sisteme educationale deosebit de eficiente. Trei dintre acestea sunt considerate un adevarat etalon al educatiei mondiale si un model de urmat.

Digi24: Ce sa mancam in caz de Apocalipsa. Care sunt cele mai indicate si rezistente mancaruri si bauturi

In caz de Apocalipsa, indiferent ca vorbim despre una biblica, nucleara, meteo, ori provocata de un robot impaiat in pielea lui Arnold Schwarzenegger, sau de un virus corporatist care ne va transforma in zombi, eventualii supravietuitori se vor confrunta, printre multe alte probleme, cu cea a asigurarii hranei. Ce alimente si bauturi sunt cele mai indicate intr-o astfel de situatie, care se conserva cel mai bine si cat de mult pot rezista ele in timp? Sunt cateva intrebari ale caror raspunsuri pot fi gasite intr-o ampla analiza BBC dedicata acestei teme.

actualitate, 00:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )