Libnet.ro
UNICEF

00:07

Care sunt cele mai bine vandute masini din 2018. Dacia Duster n-a reusit sa prinda nici macar Top 50!

B1 B1,
Care sunt cele mai bine vandute masini din 2018. Dacia Duster n-a reusit sa prinda nici macar Top 50!

Masinile romanesti nu stau deloc bine in topul vanzarilor de anul acesta. Sandero e cel mai bine vandut model Dacia, ocupand pozitia a 43-a in clasamentul celor mai vandute modele auto din lume in prim. continuă pe B1

Revolutia preturilor la eMAG. Cele mai tari oferte la televizoare

Revolutia preturilor. Magazinul online eMAG anunta oferte foarte avantajoase la mai multe categorii de electronice si electrocasnice. Iata care sunt cele mai avantajoase reduceri eMAG televizoare:.

Cele mai frecvente greseli sexuale comise de femei in dormitor

Experientele voastre din dormitor lasa mult de dorit? Iata care sunt cele mai frecvente greseli pe care le fac femeile in intimitate. Se prefac ca au orgasm. O treime dintre femeile active din punct de.

HOROSCOP. Cele mai sexy zodii feminine

Daca vrei sa stii care sunt cele mai sexy zodii feminine, acest articol este pentru tine. Iata, in ordine inversa, un top 6 zodii populare in randul barbatilor. Locul 6: Balanta Femeile.

Raport: Cererea de muncitori calificati creste in Romania. Care sunt meseriile cele mai cautate

Sistemele de educatie ale tarilor din Europa de Est arata ca acestea au devenit rigide si prea birocratice pentru mediul economic in schimbare rapida si nu ofera absolventilor aptitudini si cunostinte care sa ii faca angajabili, se arata in raportul Inovantage realizat de Adecco. Studiul evidentiaza care sunt cele mai cautate locuri de munca din Romania.

Cele mai spectaculoase 3 cascade din lume FOTO

Vanatorii de cascade vor fi raspatiti cu cele mai impresionante imagini daca decid sa-si puna pe lista urmatoarelor destinatii 3 obiective ce aduna milioane de vizitatori in fiecare an. Afla care sunt lunile perfecte pentru vizitarea acestora.

Business report:Proprietatile romnesti, refugiu de miliarde pentru sud-africani; Investitie de peste 1 miliard de euro pentru un nou terminal la Aeroportul Otopeni; Romnia are cele mai mici preturi la alimente din Uniunea Europeana

Primaria Capitalei vrea sa cumpere 42 de autobuze electrice pe bani europeni. Dupa Cluj, Bucurestiul ar urma sa fie al doilea oras din tara in care. Romanii platesc 40 milioane de euro din cauza lui Victor Ponta. Decizia luata in 2012 si 2013 de fostii ministri ai Transporturilor Ovidiu Silaghi si Relu Fenechiu, parafata de.

Reduceri eMAG masini de spalat. Cele mai bune oferte de astazi

In aceasta perioada sunt mai multe oferte la electrocasnice. Iata cateva dintre cele mai atractive reduceri eMAG masini de spalat:.

CELE MAI TARI BANCURI CU MOLDOVENI: Viseu

In gara un moldovean la casa de bilete: - Doamna catcosta un bilet la Viseu? - 25. 000 lei, bade. - Atata? - Da. - Apoi atata nu dau. mai bine ma pis pi.

Diferenta dintre merele verzi si cele rosii. Care sunt mai sanatoase. Explicatia medicilor

Exista multe sortimente de mere. Rosii, verzi sau galbene, merele sunt gustoase, dar si sanatoase. Desi bogate in vitamine si antioxidanti, medicii spun ca cele mai sanatoase mere sunt cele verzi, pentru ca.

Retrospectiva E3 2018: cele mai tari jocuri pe care le-am vazut

E3 2018 a venit si a plecat. Ce a ramas sunt jocurile si portofelele golite ale gamerilor care au lasat bani frumosi la magazinele prezente in cadrul evenimentului. A venit timpul sa tragem linie si sa adunam cele mai interesante jocuri prezentate anul acesta la E3 2018. Evenimentul a fost extrem de popular si mii [].

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2097 seconds )