Libnet.ro
UNICEF

18:30

Dispar DACIA DUSTER si SANDERO: Mesaj fara precedent pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

B1 B1,
Dispar DACIA DUSTER si SANDERO: Mesaj fara precedent pentru milioane de romani! Ce mai e de facut...

Vanzarile modelelor Dacia Duster si Sandero s-au prabusit in luna septembrie, desi se aflau in topul celor mai preferate masini. Evolutia negativa are loc pe fondul eliminarii unor motorizari si. continuă pe B1

Dacia Duster, locul 3 in topul celor mai vandute SUV-uri subcompacte de volum din Europa. Ford Ecosport ocupa pozitia a sasea

Dacia Duster ocupa locul 3 intr-un clasament al celor mai vandute SUV-uri subcompacte de volum din Europa in primele noua luni ale anului, in timp ce Ford Ecosport este pe locul 6, potrivit Automarket. ro.

Protest fara precedent la sediile gigantului Google din toata lumea. Motivul pentru care mii de angajati au iesit in strada

Protest fara precedent la sediile gigantului Google din toata lumea. Mii de angajati au incetat lucrul si au iesit in strada pentru a denunta atitudinea companiei fata de acuzatiile de hartuire.

Fara precedent! Ce s-a intamplat la Exatlon Romania: A fost pusa moarta, agatata de usa... Scandal urias!

Incident neplacut la Exatlon. Faimosii au avut parte de o surpriza foarte neplacutp, atunci cand s-au intors in baraca. Rivalii lor le-au lasat un mesaj, insotit de o broasca moarta. Welcome.

Gest fara precedent in Casa Regala: Ce a facut Regina Elisabeta a II-a cu invitatiile pentru festivitatile de Craciun

Regina Elisabeta a II-a a Marii Britanii a surprins pe toata lumea dupa ce a oferit una dintre invitatiile pentru festivitatile de Craciun ce vor fi organizate la resedinta regala din Sandringham, aflata in co.

ALERTA METEO: Ce se va intampla in weekend in Romania e fara precedent! Zonele vizate

Prima parte a lunii noiembrie aduce o vreme deosebit de calda, cu temperaturi mai mari decat cele obisnuite pentru aceasta perioada, insa de la sfarsitul saptamanii, vremea se raceste si apar ploile,.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2361 seconds )