Libnet.ro
UNICEF

11:01

Duster, in top 10 cele mai vandute SUV-uri in Germania. A batut BMW X3 si Audi Q5

Adevărul Adevărul,
Duster, in top 10 cele mai vandute SUV-uri in Germania. A batut BMW X3 si Audi Q5

Dacia Duster, modelul care a adus anul trecut fabricii de la Mioveni vanzari de peste 3,5 miliarde de euro, a fost in 2018 unul dintre cele mai vandute SUV-uri din Germania, unde a depasit inclusiv Nissan Qashqai, vedeta vanzarilor din Europa, in segment, in 2017. continuă pe Adevărul

Top 10 cele mai bune aparitii de la Golden Globes 2019

Editia de anul acesta a premiilor Golden Globes a adunat cele mai mari nume din industria cinematografica, iar acestea au imbracat tinute extravagante, sofisticate si unice. Iata care este topul celor mai frumoase aparitii vestimentare de la Golden Globes, conform specialistilor de la Harpers Bazaar US.

Duster, in topul 10 al SUV-urilor vandute in Germania. A batut BMW X3 sau Audi Q5

Dacia Duster, modelul care a adus anul trecut fabricii de la Mioveni vanzari de peste 3,5 miliarde de euro, a fost in 2018 unul dintre cele mai vandute SUV-uri din Germania, unde a depasit inclusiv Nissan Qashqai, vedeta vanzarilor din Europa, in segment, in 2017.

Top 5 cele mai tari masini lansate anul trecut, potrivit lui JEREMY CLARKSON

Co-prezentatorul emisiunii The Grand Tour a intocmit topul 5 al celor mai tari masini lansate in 2018.

Cifre excelente pentru Dacia pe cea mai importanta piata auto din Europa in 2018! Duster a depasit cel mai vandut SUV in 2017, dar nici Sandero nu sta rau deloc

Cea mai mare piata auto de pe batranul continent ne aduce o veste buna! Profit. ro anunta ca Dacia Duster a fost, in anul 2018, unul dintre cele mai vandute SUV-uri din Germania, acolo unde a depasit.

Romania, printre cele mai primitoare 10 tari din lume! Verdictul a fost dat de liderii pe piata solutiilor online pentru turism

Platforma de calatorii Booking a plasat Romania intr-un top al celor mai primitoare 10 tari din lume, pe baza opiniilor lansate de turisti, anunta profit. ro. Asadar, publicatia noteaza ca, pentru al.

Reduceri eMAG. Cele mai bune oferte la frigidere de astazi

Daca vreti sa va cumparati o combina frigorifica in aceasta perioada, trebuie sa studiati oferta celor de la eMAG. Iata cateva dintre cele mai tari reduceri eMAG combine frigorifice din aceasta perioada.

Chrome te scapa de cele mai agresive reclame de pe internet in curand

Google Chrome beneficiaza de actualizari constante, iar cele mai recente vizeaza blocarea unora dintre cele mai agresive reclame de pe internet. Cei de la Google se afla intr-o competitie.

Cele mai terifiante locuri de pe Pamant. Zonele in care fac fata doar cei tari de inger sau amatorii de senzatii tari

Pe Glob sunt cateva locuri unde doar amatorii de senzatii tari si-ar dori sa ajunga. Sunt efectiv locuri unde turistii risca sa se aleaga cu o sperietura groaznica si cu adevarate cosmaruri. Este vorba despre cele mai terifiante destinatii de pe Planeta,.

Cele mai tari postari pe Instagram ale vedetelor de la Golden Globes 2019

Ceremonia de decernare a Golden Globes 2019 s-a vazut altfel, dar la fel de interesant, si pe paginile de socializare ale vedetelor. Iata cele mai tari postari ale acestora pe Instagram! .

Cele mai bune machiaje de la Golden Globes 2019

Vedetele care au participat la Golden Globes de anul acesta nu ne-au dezamagit in materie de stil, machiaj si coafura. Aparitiile lor au fost foarte bine gandite si construite. De la fard verde, gene albastre, pana la buze sangerii, iata cele mai bune machiaje de la Globurile de Aur din acest an.

actualitate, 11:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2065 seconds )