Libnet.ro
UNICEF

23:45

Inmatriculari in Europa: Romania inregistreaza cea mai mare crestere din UE in prima jumatate a anului

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Inmatriculari in Europa: Romania inregistreaza cea mai mare crestere din UE in prima jumatate a anului

Peste 8,6 milioane de masini noi s-au inmatriculat in Europa in primele sase luni ale anului. Germania ramane cea mai mare piata cu peste 1,8 milioane de masini inmatriculate pana la finalul lunii iunie, iar Romania ocupa prima pozitie in topul. continuă pe Wall-Street Ro

Date oficiale INSP: Vaccinul ROR are cea mai mare rata de refuz dintre vaccinurile din Romnia, chiar daca epidemia de rujeola a facut 59 de morti, majoritatea bebelusi nevaccinati

Vaccinul ROR rujeola-oreion-rubeola) are cea mai mare rata de refuz dintre vaccinurile din Romania si inregistreaza o valoare mai mare de refuz in mediul urban decat in cel rural, cu toate ca bilantul epidemiei de rujeola declarate in tara noastra in septembrie 2016 a ajuns la 59 de morti cei mai multi dintre ei bebelusi nevaccinati) si 14. 758 de cazuri, arata datele Institutului National de Sanatate Publica.

ROR are cea mai mare rata de refuz dintre vaccinuri, desi Romania se confrunta cu cea mai grava epidemie de rujeola din Europa

Vaccinul ROR rujeola-oreion-rubeola) are cea mai mare rata de refuz dintre vaccinurile din Romania, desi tara noastrase confrunta cu cea mai grava epidemie de rujeola din Europa, bilantul ajungand la.

Cea mai mare banca din Irlanda isi pierde executivii de top

Acestia pleaca la bancile care isi muta sediul din Regatul Unit in Irlanda Zeci de directori executivi ai Allied Irish Banks AIB), cea mai mare banca din Irlanda, au fost recrutati de rivalii care se extind in Dublin din cauza Brexitului iesirea Marii Britanii din UE), ceea ce l-a determinat pe directorul executiv al institutiei sa avertizeze ca plafonul de salarizare strict al tarii face dificila mentinerea acestora, informeaza Financial Times FT).

Raetchi, PNL: Turneul lui Dancila n Balcanii de Vest a fost cea mai mare rusine din istoria diplomatiei romne

Deputatul PNL Ovidiu Raetchi sustine ca turneul premierului Viorica Dancila in Balcanii de Vest este cea mai mare rusine din istoria diplomatiei romane, iar deplasarile sefului Executivului trebuie blocate imediat, transmite Mediafax.

Unde va lucra profesorul care a luat cea mai mare nota la Titularizare in Teleorman

Cea mai mare nota la examenul de Titularizare 2018 din judetul Teleorman l-a obtinut un cadru didactic din orasul Turnu Magurele.

Concurenta record la cea mai mare universitate din tara. Facultatea la care concureaza 26 de candidati pe un loc

Aproape 20. 000 de candidati si-au depus dosarele de inscriere pentru cursurile de licenta si master la zi si la distanta la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca.

BP cumpara active de la cel mai mare producator de titei din Australia

BP Plc. a decis sa achizitioneze active de pe segmentul petrolului si gazelor de sist din SUA de la BHP Billiton Ltd. , cel mai mare producator de titei stralia si cel mai mare grup minier din lume, platind in schimb 10,5 miliarde de dolari. Astfel, compania britanica isi extinde prezenta in bazinele onshore din SUA bogate in petrol si realizeaza cea mai mare afacere a sa din ultimii aproape 20 de ani, conform Reuters.

Rezultate solide pentru cel mai mare operator mondial de piete futures

Cel mai mare operator mondial de piete futures, compania americana CME Group Inc. , a raportat, la finele saptamanii trecute, rezultate in crestere pentru trimestrul al doilea din anul curent, in baza volumului mare de tranzactii. CME a avut venituri din vanzari de 1,06 miliarde de dolari in perioada de raportare, cu 14,5% mai mari decat cele din intervalul similar din 2017, care au insumat 925 de milioane de dolari.

Primul concurs national de pescuit pentru persoanele cu deficiente de vedere. Va fi premiata cea mai mare captura si cel mai tanar participant

Organizatorii suporta transportul, cazarea si masa, participantii urmand sa se intreaca in arta pescuitului la baza de agrement de la Zatun.

Romania, printre statele cu cea mai ridicata rata a angajarii in randul migrantilor nascuti in afara Uniunii Europene

Cehia, Romania, Portugalia si Polonia inregistrau anul trecut cea mai ridicata rata a angajarii in randul migrantilor nascuti in afara Uniunii Europene, potrivit datelor publicate luni de Eurostat, citate de Agerpres.

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1998 seconds )