Libnet.ro
UNICEF

11:46

Ce se intampla cu cei care vor sa achizitioneze o masina DACIA: Detaliul de ultima ora care SCHIMBA TOTUL

B1 B1,
Ce se intampla cu cei care vor sa achizitioneze o masina DACIA: Detaliul de ultima ora care SCHIMBA TOTUL

Dacia a dat lovitura pe piata autor din Romania! Autoturismele produse la uzinele din Mioveni se afla in topul preferintelor romanilor. Numarul masinilor vandute la noi in tara a depasit orice. continuă pe B1

Jandarmeria face apel catre protestatari: Cei care vin n Piata Victoriei sa nu vina nsotiti de copii

Jandarmeria Romana face apel, vineri, catre protestatarii din Piata Victoriei sa se delimiteze de grupurile care provoaca violente, iar cei care vor sa vina in fata Guvernului sa nu fie insotiti de copii.

Jandarmeria: Structurile MAI analizeaza filmarile pentru a-i identifica pe cei care au furat armele jandarmilor

Toate structurile Ministerului de Interne au fost mobilizate pentru identificarea celor care au furat armele celor doi jandarmi loviti de catre mai multi protestatari prezenti in Piata Victoriei, informeaza Jandarmeria Capitalei, precizand ca procurorii se vor ocupa de caz.

Tarom va avea curse care vor uni toate regiunile tarii

Tarom va avea curse interne, de linie, ce vor uni toate regiunile tarii, incepand de anul viitor, a anuntat, vineri, directorul General al companiei aeriene Werner-Wilhelm Wolff. Acesta a spus, citat de Agerpres: in 2019, Tarom va uni toate regiunile din Romania cu zboruri interne. in Constanta, am fost prezenti anul acesta, prin programul intocmit in iarna, la scurt timp dupa ce am preluat managementul, cu o cursa de Satu-Mare cu doua frecvente saptamanale, care are succesul scontat. La Constanta nu am fost prezenti de prea mult timp si, sincer, m-am gandit cum ar fi sa conectam si Bucuresti de Constanta si este de luat in calcul si o astfel de perspectiva. Eu vad un interes crescut pentru Constanta, dar trebuie schimbata, totusi, imaginea turismului de pe litoral.

E OFICIAL: Statul a stabilit lista finala cu pensionarii care vor primi bani mai multi. Vezi daca esti si tu pe lista...

Potrivit proiectului Legii pensiilor lansat joi in dezbatere publica de Ministerul Muncii, persoanele care au realizat stagiul complet de cotizare au dreptul la pensie pentru limita de varsta, cu reducerea.

ştiri din Auto

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2017 seconds )