Libnet.ro
UNICEF

01:05

Top 30 de autoturisme de pe piata din Romania. Care sunt cele mai inmatriculate masini dupa disparitia taxei auto

B1 B1,
Top 30 de autoturisme de pe piata din Romania. Care sunt cele mai inmatriculate masini dupa disparitia taxei auto

Primul trimestru din acest an a adus schimbari importante in piata auto din Romania, cu cresteri, in primul rand, dar si evolutii diferite pentru actorii din piata, topul celor mai vandute autoturisme din. continuă pe B1

Piata IT din Romania a crescut cu 14-15%, anul trecut

Piata IT din Romania a urcat in 2017 cu 14-15%, ritmul de crestere fiind similar celor inregistrate in 2014 - 2015, dar este amenintata de infrastructura defectuoasa, atrage atentia, luni, Euler Hermes, intr-un comunicat.

Piata auto din Romania a crescut cu 20% in primul trimestru. Un sfert dintre masini sunt 4x4

Piata auto din Romania este pe un trend ascendent dupa primele 3 luni, cu aproape 36. 000 de masini noi vandute + 20%), din care 29. 500 autoturisme +26%) si 6. 500 autovehicule comerciale -0,6%). Dorinta romanilor pentru masinile cu tractiune.

Care sunt cele mai vandute carti din lume

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai vandute carti din istorie? Oana Portase prezinta un astfel de top, la Numai de.

Starea drumurilor din Romania: 763 de kilometri de autostrada si 35% din drumuri, pietruite si de pamant

Mai mult de o treime din drumurile din Romania sunt pietruite si de pamant, adica peste 30. 000 de kilometri, lungimea drumurilor modernizate creascand cu doar 3% in 2017 fata de 2016, potrivit datelor publicate de Institutul National de Statistica INS).

Prima camera de eliberare a FURIEI din Romania, deschisa la Bucuresti. Clientii pot DISTRUGE obiecte pentru a elibera stresul

S-a deschis primul anger room din Romania, un loc in care puteti scapa de stres, distrugand obiecte care nu mai sunt de folos nimanui. Pentru numai 50 de lei, puteti sparge obiecte pentru a va elibera de furie.

Istorii lasate sa piara. Culele din Romania care se prabusesc fara ca autoritatile sa ridice un deget

Culele din Romania sunt monumente de o valoare istorica inestimabila, dar au ajuns sa se prabuseasca, iar autoritatile nu fac absolut nimic pentru a impiedica acest fenomen. Cula de la Matasari Gorj) este una din cele din lemn de la noi din tara, dar incetul cu incetul a disparut.

Indicele ROBOR la 3 luni a crescut din nou! Este vorba despre o crestere majora! Care sunt efectele

Noi vesti proaste pentru romanii cu credite in lei! Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei continua sa creasca. A ajuns la 2,42%, cel mai mare.

Barbatii din Romania se considera, la serviciu, printre cei mai discriminati din UE in raport cu femeile

Barbatii din Romania se considera printre cei mai discriminati europeni pe criteriu de sex la serviciu, dupa unguri si olandezi, in Romania, procentajul barbatilor care se considera discriminati fiind la.

Lidl a retras din Romania un produs cu efecte toxice. Cumparatorii isi pot primi banii inapoi

Retailerul german Lidl a retras din magazinele sale din Romania un produs cu posibile efecte toxice, rugand cumparatorii sa nu il consume. Cei care il returneaza isi primesc banii inapoi. Este vorba de.

Lidl a RETRAS din Romania un produs cu efecte TOXICE. Cumparatorii isi pot primi BANII inapoi

Retailerul german Lidl a retras din magazinele sale din Romania un produs cu posibile efecte toxice, rugand cumparatorii sa nu il consume. Cei care il returneaza isi primesc banii inapoi, scrie.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )