Libnet.ro
UNICEF

22:45

Top 5 cele mai tari masini lansate anul trecut, potrivit lui JEREMY CLARKSON

Auto Ro Auto Ro,
Top 5 cele mai tari masini lansate anul trecut, potrivit lui JEREMY CLARKSON

Co-prezentatorul emisiunii The Grand Tour a intocmit topul 5 al celor mai tari masini lansate in 2018. continuă pe Auto Ro

Acum poti descarca gratuit unul dintre cele mai bune jocuri lansate in 2017

Jocurile gratuite sunt binevenite oricand, dar cand si jocuri premiate sunt oferite gratis atunci chiar merita vezi despre ce este vorba. Magazinul de jocuri al celor de la Epic Games s-a lansat.

Cele mai urmarite emisiuni de divertisment in Romania in 2018

Emisiunile de divertisment ale televiziunilor din Romania au fost cele mai urmarite programe TV anul trecut. Iata cine a atras cei mai multi telespectatori.

Utile: Top cele mai bune diete n 2019; Tulburarea de anxietate generalizata: cauze, simptome si tratament; De ce ianuarie e luna perfecta sa renuntam la alcool

Cum scapam de mahmureala. Pentru a scapa de starea de rau de dupa o noapte de pomina, ai nevoie de. Afectiunea ce ucide 28 de romani zilnic. Anual sunt depistate 11. 340 de cazuri noi de.

Aproape 7.000 de copiii s-au nascut la Cluj-Napoca in 2018. Care sunt cele mai des alese nume

In anul 2018 s-au nascut la Cluj-Napoca 6. 667 copii, dintre care 3. 290 fete si 3. 377 baieti, precizeaza primaria orasului. De asemenea, anul trecut au fost emise 2. 504 acte de casatorie si aproape 5. 000 de acte de deces.

Top 10 cele mai bune aparitii de la Golden Globes 2019

Editia de anul acesta a premiilor Golden Globes a adunat cele mai mari nume din industria cinematografica, iar acestea au imbracat tinute extravagante, sofisticate si unice. Iata care este topul celor mai frumoase aparitii vestimentare de la Golden Globes, conform specialistilor de la Harpers Bazaar US.

Top 10 cele mai rezistente telefoane: cu ce smartphone poti da de pamant

In cazul in care iti place sa-ti cumperi un smartphone in functie de abilitatea sa de a rezista la trante, te vei bucura sa afli acest top 10 cele mai rezistente telefoane pe 2018. La.

De ce nu avem buget pe 2019. Teodorovici: il avem de anul trecut pe masa la minister. Nici vorba de deficitul de 5%

Ministrul Finantelor Eugen Teodorovici sustine ca Guvernul are proiectul de buget pe masa inca de anul trecut, dar calendarul a fost intarziat de lipsa avizului CSAT. Oficialul a oferit si cateva clarificari cu privire la deficitul pe care il va inregistra Romania, anul trecut, precizand ca nu este nici vorba de deficitul de 5%.

ANUL TRECUT: Vanzarile Dacia au crescut cu peste 14% in Germania

Vanzarile de autoturisme noi in Germania au scazut cu 0,2% anul trecut, la 3,44 milioane de vehicule, in timp ce Dacia a raportat un avans de 14,5%, la 71. 746 vehicule, arata datele Autoritatii Federale din domeniul Transporturilor KBA).

Ministrul Educatiei: Peste 2.000 de gradinite si scoli au functionat anul trecut cu WC-urile in curte

Peste 2. 000 de scoli si gradinite au functionat anul trecut cu WC-ul in curte, fara apa curenta si canalizare. Afirmatia ii apartine chiar ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu.

Cele mai frumoase si cele mai neinspirate tinute de la Globurile de Aur: Lady Gaga si Penelope Cruz, spectaculoase; Anne Hathway si Heidi Klum au lasat de dorit

Lady Gaga, Gemma Chan, Sandra Oh, Emily Blunt si Julia Roberts conduc in topul celor mai bine imbracate vedete de pe covorul rosu al galei Globurile de Aur 2019, in timp ce Anne Hathaway, Lucy Liu si Heidi Klum au purtat cele mai neinspirate tinute.

ştiri din Auto

ştiri de la Auto Ro

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2123 seconds )