Libnet.ro
UNICEF

12:30

TOPUL celor mai bune masini de oras in 2018 (FOTO)

B1 B1,
TOPUL celor mai bune masini de oras in 2018 (FOTO)

Masinile de oras sunt din ce in ce mai cautate. Consuma putin, sunt bine echipate si usor de manevrat. Potrivit unui top al specialistilor, lista celor mai bune masini de oras din 2018. continuă pe B1

Care sunt cle mai bune companii aeriene europene

Website ul Skytrax efectueaza in fiecare an topul celor mai bune companii aeriene din lume. Acest top este bazat pe parerile a 19. 87 milioane de calatori din 105 tari diferite, iar parametrii studiului acopera to.

Cozmin Gusa, replica pentru Sorin Ovidiu Vintu: A avut si vremuri mai bune!

Co-proprietarul actual al Realitatea TV recunoaste ca a semnat un contract cu SOV si a explicat cum a ajuns sa detina televiziunea. A avut si vremuri mai bune Sorin, ca sa fiu dragut. Timpul trece si nu ne.

Care este forma celor mai sexy buze, potrivit unei cercetari mondiale

Dintotdeauna se stie ca buzele pline si voluptoase sunt forma preferata a tuturor, insa un sondaj efectuat pe mai mult de 1. 000 de persoane din 35 de tari a aratat care este forma perfecta.

Audi A6, ajuns la a 8-a generatie, aratat in premiera mondiala cu ocazia Salonului Auto de la Geneva 2018 (FOTO, VIDEO)

Noul Audi A6 a fost aratat in premiera mondiala la Salonul Auto de la Geneva 2018. Audi A6 a ajuns la a 8-a generatie. Acest ultim model vine cu doua motorizari, 3. 0 TDI si 3. 0 TFSI, ambele echipate standard.

Doliu in handbalul romanesc: O fosta jucatoare a celor mai mari cluburi din Romania a murit la doar 32 de ani (FOTO)

Handbalul romanesc este in doliu! Alexandra Roua, fosta handbalista de la Oltchim Rm. Valcea, Muresul Tg. Mures si HCM Baia Mare, a murit la doar 32 de ani dupa o lupta cu o boala necrutatoare. Aceasta.

ştiri din Auto

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )