Libnet.ro
UNICEF

17:00

Piata auto din Romania a crescut cu 20% in primul trimestru. Un sfert dintre masini sunt 4x4

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Piata auto din Romania a crescut cu 20% in primul trimestru. Un sfert dintre masini sunt 4x4

Piata auto din Romania este pe un trend ascendent dupa primele 3 luni, cu aproape 36. 000 de masini noi vandute + 20%), din care 29. 500 autoturisme +26%) si 6. 500 autovehicule comerciale -0,6%). Dorinta romanilor pentru masinile cu tractiune. continuă pe Wall-Street Ro

Piata IT din Romania a crescut cu 14-15%, anul trecut

Piata IT din Romania a urcat in 2017 cu 14-15%, ritmul de crestere fiind similar celor inregistrate in 2014 - 2015, dar este amenintata de infrastructura defectuoasa, atrage atentia, luni, Euler Hermes, intr-un comunicat.

Cum va schimba automatizarea piata muncii din Romania

81% dintre angajatorii romani considera ca robotizarea va mentine sau va creste dimensiunea fortei de munca, potrivit unui studiu realizat de ManpowerGroup. 17% dintre angajatorii romani considera ca automatizarea ii va determina sa-si scada numarul.

Spitalul WPK din Viena: Avem cu 15% mai multi pacienti romani tratati in primul trimestru al anului

Wiener Privatklinik, unul dintre cele mai mari spitale private austriece, a tratat in primul trimestru al anului cu 15% mai multi pacienti romani, raportat la aceeasi perioada a anului trecut. Tratamentele oncologice au fost solicitate de catre 60%.

Masini de familie cautate de romani la inceput de an

Masinile de familie, fie ca sunt sedan, hatchback sau SUV, inregistreaza cresteri importante pe piata auto din Romania la inceput de an, doar cele care intra la categoria monovolum au o cerere de doua ori mai mica. Iata care au fost zece cele mai.

S-a deschis primul anger room din Romania

S-a deschis primul anger room din Romania, la Bucuresti. Break Room este un loc in care clientii vin sa sparga obiecte intr-un mediu controlat. Toate acestea se intampla intr-un mediu controlat, in deplina siguranta. Scopul final este distractia,.

Primul anger room din Romania s-a deschis

Break Room, primul anger room din Romania, s-a deschis la Bucuresti, fiind un loc in care clientii vin sa sparga obiecte intr-un mediu controlat pentru sume intre 50 si 150 lei, pentru a scapa de stress fara consecinte si regrete.

Prima camera de eliberare a FURIEI din Romania, deschisa la Bucuresti. Clientii pot DISTRUGE obiecte pentru a elibera stresul

S-a deschis primul anger room din Romania, un loc in care puteti scapa de stres, distrugand obiecte care nu mai sunt de folos nimanui. Pentru numai 50 de lei, puteti sparge obiecte pentru a va elibera de furie.

Barbatii din Romania se considera, la serviciu, printre cei mai discriminati din UE in raport cu femeile

Barbatii din Romania se considera printre cei mai discriminati europeni pe criteriu de sex la serviciu, dupa unguri si olandezi, in Romania, procentajul barbatilor care se considera discriminati fiind la.

Piata neagra a atins cote iNGRIJORATOARE: Ce zone din Romania sunt cele mai afectate

Piata neagra a tigaretelor a crescut ingrijorator in martie la 17,2% din totalul consumului. Regiunea nord-est este cea mai afectata de piata neagra, care a atins 43,2%, zona de vest atingand si ea nivelul.

Romnia, te iubesc!: Sistemul Sanitar este tot mai bolnav, desi sumele alocate au crescut de 20 de ori

Coruptia, slabul management si numarul mic de platitori la sistemul de asigurari, iata cele 3 mari motive pentru care Sistemul Sanitar este tot mai suferind, chiar daca sumele alocate au crescut in ultimii 10 ani de 20 de ori.

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )